Луцький депутат погрожує «поставити всю Україну на вуха»

Луцький депутат погрожує «поставити всю Україну на вуха»
Депутат Луцької ради, футбольний тренер Микола Дендіберін («Фронт Змін») заявляє, що дійде до Савіка Шустера віце-прем’єра Сергія Тігіпка, аби Луцьку виділили гроші на стадіон у парку.

Як розповів депутат ВолиньPost, у понеділок, 21 травня, перед оперативною нарадою в облдержадміністрації він підійшов до губернатора Бориса Клімчука нагадати про стадіон «Піонер» в Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки.

За словами Дендіберіна, Клімчук ще три місяці тому обіцяв з ним зустрітися з цього приводу.

Нагадаємо, Луцька міська рада ще в лютому звернулася до уряду та Президента, щоб виділили кошти на реконструкцію цього стадіону.

Але на останній оперативній нараді голова ОДА заявив, що будувати в Луцьку стадіон зі штучним покриттям за кілька мільйонів гривень недоцільно.

Дендіберіна ж обурила така позиція губернатора. Він переконує, що на цей стадіон потрібно обов’язково знайти кошти. За останніми підрахунками, реконструкція сягне 4 мільйонів гривень.

«Там уникальные условия для детей, но надо штучное покрытие. Нашим детям нет, где заниматься. Я 20 лет добиваюсь и все равно добъюсь этого», – каже він.

«Педагоги – это одна статья расходов, а спорт – другая. Зачем путать Божий дар с яичницей? Как губернатор Борис Петрович на кануне выборов заявляет такие вещи? По-моему, Партия регионов от его фразы ничего не выиграет», – зауважив депутат.

«Мы найдем эти 4 миллиона. Я всю Украину подниму на уши, подключу телевидение Савика Шустера. У нас дети пропадают. Гниют дети. Если боксом или борьбой можно заниматься в зале, то футбол должен быть на свежем воздухе. Детей загоняют в зал по 30 человек, дети болеют. Никому ничего не надо. Губернатор не понимает, что он говорит», – заявляє він.

Микола Дендіберін розповів: уже повторно відправив лист президенту з цього приводу.

«А дальше поеду в Киев, буду встречаться с Тигипком. Я это не оставлю просто так. Подыму всех на уши. Сейчас Яценюк приедет. Я ему скажу. А президент что обещал? Почую кожного. Ну, нехай і почує Дендіберіна», – висловився депутат.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луцький депутат погрожує «поставити всю Україну на вуха»
23 травень, 2012, 16:13