Путін нагородив військового, який воював і загинув в Україні

Путін нагородив військового, який воював і загинув в Україні
Президент Росії Володимир Путін підписав указ про нагородження 22-річного мешканця Новоуральська Олексія Засова, який загинув в Україні, орденом Мужності.

9 грудня, в день Героїв Вітчизни, він особисто вручить нагороду матері загиблого, - повідомляє телеканал "24" з посиланням на Znak.com.

Повідомлення про смерть російського військовослужбовця на території України на початку вересня цього року опублікував портал Gruz200.net.

Цивільна дружина Олексія Юлія Ганієва розповіла, що його вбили на території України, коли він супроводжував гуманітарний вантаж.

"У військкоматі нам сказали, що він загинув на території Російської Федерації. Нібито їх колону підбили, коли вони здійснювали марш-кидок. Але це неправда! Я зв'язалася з товаришами зі служби Льоші, які розповіли, що їх послали в Україну, де їх і підбили. Разом з моїм чоловіком там був і В'ячеслав Ковальов з Курганської області, про якого вже писали, він помер від поранення. Льошу ж тоді взяли в полон, і тільки потім його вбили пострілом у потилицю в упор. Тіло нам передали в закритій труні, яку не дозволяють розкривати", - розповіла Юлія.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Путін нагородив військового, який воював і загинув в Україні
05 грудень, 2014, 22:51