Лучани боргують 250 тисяч гривень за комунальні послуги

Лучани боргують 250 тисяч гривень за комунальні послуги
У Луцьку комунальне підприємство «Луцькводоканал» і декілька житлово-комунальних господарств недоотримали 250 тисяч гривень за надані населенню послуги.

Про це стало відомо під час оперативної наради у Луцькій міській раді 9 грудня.

Заступник луцького міського голови Святослав Кравчук зазначив, що мешканці міста станом на 1 грудня боргують 50 тисяч гривень за використану холодну воду і майже 200 тисяч за опалення, яке надають ЖКГ міста.

«Ми хочемо, щоб лучани отримували холодну воду і тепло, але самі ж мешканці міста боргують величезні кошти за воду. Я розумію, що можливо послуги можуть бути не надто якісними, але через боржників страждають інші люди, а працівники підприємств, які надають комунальні послуги, недоотримують виплати заробітних плат. І, крім цього всього, люди нарікають, що взимку неприбраний сніг і непосипані піском доріжки. А де брати на це кошти, якщо немає грошових надходжень», - заявив Кравчук.

Також чиновник зазначив, що у цьому році немає заборгованостей із виплат заробітних плат працівникам бюджетної сфери, тому людям вчасно виплачують кошти. У зв’язку із цим, на його думку, жодних заборгованостей у сфері комунальних послуг не повинно бути.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якісь такі дивні цифри? Уточніть. Мова завжди йде за десятки мільйонів. У мене в підїзді за опалення лише три сімї винні 40 тисяч гривень. Щрось воно не теє...
Відповісти
На луцьктеплі не виплачена зарплата за жовтень і листопад і директор не обіцяє до нового року ніяких грошей, то як платити за комуналку?
Відповісти