В зону АТО поїхала чергова порція гуманітарки з Волині

В зону АТО поїхала чергова порція гуманітарки з Волині
Волинські волонтери відправили ще близько 4 тонн допомоги бійцям на Схід.

Одна автівка поїхала в Дебальцеве – до 1-го батальйону територіальної оборони «Волинь», інша – в Піски до ДУКу. По дорозі в Дебальцеве волонтери передали пакунки з речами в Артемівськ, а також в Чорнухіне, – повідомляє IA ZIK з посиланням на прес-службу луцького штабу «Автомайдану України».

Активіст «Автомайдану України» Геннадій Хомутінкін розповів, що бійці не втрачають віру у перемогу, незважаючи на погодні умови та активізацію дій терористів.

«Ми передали хлопцям всі необхідні речі – від теплих шкарпеток до спальників та продуктів харчування. Хлопці дуже задоволені. Влаштували нам теплий прийом. І навіть передали прапор волинянам із побажаннями», – каже чоловік.

«Вони із радістю читали дитячі листи. Для них це найбільша підтримка. І показували нам, як живуть: кухню, спальні і навіть душову», – резюмує він.

Автомайданівець розповів, що ситуація на Сході з кожним днем ускладнюється через погоду. «З одного боку, зима може зменшити активність терористів, але з іншого – навпаки. Не знаєш, що від них чекати», – поділився своїми думками волонтер.

У село Піски привезли допомогу у місце розташування ДУКу. Бійці визначились, що їм потрібно, а все інше повезли хлопцям на блокпости.

Іван Бощук зазначив, що ситуація там і надалі напружена.

«На жаль, ніякого перемир’я немає. У вечірню пору обстріли зі сторони терористів посилюються. Бойовий дух бійців вражає. В ДУЦі – добровольці, а це переважно ті люди, які ще вчора були підприємцями, а сьогодні взяли до рук зброю і відбивають атаки професіоналів».

До збору чергової партії допомоги долучилися абсолютно всі – від підприємців до пересічних лучан.

Волонтерка Олена Цикіна розповіла, що Луцький домобудівельний комбінат надав медикаменти, бинти, джгути, протизастудні препарати.

Перукарня «Божена» – машину для стрижки, 5 літрів шампуню і туалетну воду для дезінфекції.

А представниця волонтерської групи «ВолиньSOS» Тетяна Должко принесла цілий ящик медикаментів, а також термобілизну, теплі речі.

Неодноразово допомагали «Поліські партизани». Цього разу вони теж не залишилися осторонь.

Окрім того, власник комісійного магазину подарував намет. Приватний підприємець Михайло Цикін закупив багато пар теплих шкарпеток, докупив спальники, а також приніс гроші.

Також долучилася і Волинська обласна дитяча лікарня, яка організували пункт прийому речей для бійців АТО. Тут зібрали продукти харчування і теплі речі. Медсестри впевнені, що головне – не афішувати свою роботу, а допомагати бійцям, хто як може.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
В зону АТО поїхала чергова порція гуманітарки з Волині
09 грудень, 2014, 15:05