По всій Україні оголосили штормове попередження

По всій Україні оголосили штормове попередження
У зв'язку з погіршенням погодних умов по всій Україні оголосили штормове попередження.

Про це повідомляє прес-служба Департаменту ДАІ МВС України.

Так, за інформацією Гідрометцентру, 11 грудня в Україні складні погодні умови: мокрий сніг, налипання мокрого снігу, туман, видимість 200-­500 метрів. На дорогах ожеледиця.

Державтоінспекція України звертається до водіїв з проханням неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху, уважно стежити за прогнозами синоптиків та повідомленнями ДАІ.

«Користуйтеся пасками безпеки, дотримуйтесь безпечної дистанції, правил маневрування, не перевищуйте швидкість, в умовах недостатньої видимості рухайтеся з увімкненим ближнім світлом фар чи протитуманними ліхтарями.

Якщо під час руху ви побачили, що хтось потрапив у скрутне становище через негоду, викличте на допомогу ДАІ або аварійні служби. Не будьте байдужим. Можливо, завтра допомога знадобиться саме вам», - йдеться у повідомленні прес-служби Департаменту ДАІ МВС України.

Крім того, ДАІ рекомендує водіям під час різкого ускладнення погодних умов по можливості утриматися від поїздок на власному транспорті, а тим, хто виїхав, бути максимально уважними та обережними за кермом.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.