«Євробачення» назвало переможця

«Євробачення» назвало переможця
За результатами голосування глядачів і професійного журі в 42 країнах Європи найбільшу кількість балів набрала виконавиця зі Швеції Лорін.

Про це пише Сегодня.

У неї – 372. 18 країн віддали їй вищі 12 балів, 5 – по 10 і 3 – по 8.

Друге і третє місця – російські бабусі (259. 1-5-8) і серб Желько Йоксимович (214. 4-8-2).

Представниця України Гайтана – на 15 місці з 65 балами. Друге місце віддали їй глядачі з Білорусі, третє – з Молдови і Росії. 7 балів надійшли з Мальти, по 6 – від Латвії і Грузії, по 3 – від Азербайджану, Македонії, Італії та Ірландії, по 2 – від Литви та Іспанії, по балу – від Греції, Португалії, Норвегії та Естонії.

Українське журі, зі свого боку, на перше місце поставило Сабіну Бабаєву, котра представляла Азербайджан, на друге «Буранівських бабусь» і на третє – Пашу Парфенія з Молдови.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Голосують в основному за своїх українські заробітчани. Завжди багато голосів давала Італія, Португалія. Тепер не додали навіть ті, що працюють в Росії. Не лише в Гайтані справа, але й в тому, хто сидить на золотому унітазі в Україні. Відбір на Євробачення - такий же волюнтаризм, як і все інше, що відбувається в нашій державі.
Відповісти
Гайтана - ганьба!
Гіршого представника від України ніколи не було! :(
Відповісти
Не згідна, голос у Гайтани шикарний. А 15-те місце, бо пісня і шоу абсолютно ніякі. Уявляю скільки бабла на цю пародію витрачено(
Відповісти
були "Гринджоли", які зайняли передостаннє місце
Відповісти
15 место - это цена отказа от самоидентификации Украины путём переоблачения в карнавальный шутовской образ афроукранки-бездарности.

Відповісти
Гайтана спивачка класна.Але погоджусь що 15 м.це плата за афроукраїнський образ,за відмову від самоідифікайії України!А бездарністю є інВАЛІД-керовник,ВЛАДА,ПРЕЗИДЕНТ!Європа нас ігнорує за політичну складову в Україні!Як кжуть :бачили очі що обирали-тепер їжте поки не повилазите!?
Відповісти
Йой.Це все дякуючи нам, жителям Донбаса!!!
Відповісти
Останні новини
«Євробачення» назвало переможця
27 травень, 2012, 09:31