У Ковелі дітям правоохоронців, що служать на Сході, подарували новорічне свято. ФОТО

У Ковелі дітям правоохоронців, що служать на Сході, подарували новорічне свято. ФОТО
«Новорічні гості» завітали в домівки тих працівників міліції Ковеля, котрі не можуть розділити із рідними радість святкування, адже несуть службу в зоні АТО.

Візит Діда Мороза та Снігурочки став несподіванкою для всіх родин, але найбільше тішилися діти, котрі, до того ж, отримали солодкі й розвиваючі подарунки, - повідомляють у прес-службі управління МВС у Волинській області.

В оселі Шаясюків казкові герої із усіма членами сім’ї співали новорічні та різдвяні пісні, адресували один одному найкращі побажання миру і благополуччя.

Наступної зупинкою новорічного маршруту стала квартира родини Кузьмуків. Дівчатка нашіптували Діду Морозу своє найпотаємніше бажання, аби татко якнайшвидше повертався додому, де його з нетерпінням чекають рідні.

«Від початку бойових дій на Сході держави чимало наших співробітників побували у зоні АТО. Навіть зараз є такі, котрі виконують свій обов’язок на східних рубежах. Тому нашим обов’язком є підтримка їхніх родин», – каже начальник ковельського міськвідділу УМВС України у Волинській області Іван Тусь.

Своєю чергою рідні правоохоронців проводжали гостей словами: «Приємно, що колеги наших чоловіків і батьків не забувають про нас і за повсякденними клопотами знаходять час та можливість зробити ось такий сюрприз».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Ковелі дітям правоохоронців, що служать на Сході, подарували новорічне свято. ФОТО
01 січень, 2015, 14:15