На Рівненщині міліція «не бачить» незаконний видобуток бурштину, - ЗМІ

На Рівненщині міліція «не бачить» незаконний видобуток бурштину, - ЗМІ
Міліціонери Рівненщини не виявили крадіжки бурштину у Сарненському районі, хоча журналісти відзняли цей процес і навіть поспілкувалися з очевидцями.

Про це йдеться у сюжеті журналіста програми новин «Огляд дня» на ZIKу Анни Махно, який опублікували 25 грудня.

Наступного дня, після того, як головний міліціонер Рівненщини Сергій Максимов телефоном обіцяв розібратися у ситуації з незаконним видобутком «сонячного каменю» у Сарненському районі та усе прокоментувати, знімальна група під‘їхала до обласного управління МВС. Однак деяким правоохоронцям зйомки у будівлі відразу не сподобались. Вони наказали вимкнути камеру. А потім взагалі попросили знімальну групу вийти з коридору, з якого є вхід до кабінету головного міліціонера.

Та все ж «Огялду дня» таки вдалось потрапити до кабінету начальника. Однак, висновки головного міліціонера Рівненщини – невтішні.

«Правоохоронці мені доповіли, що коли вони приїхали на вказане місце, в урочище Гальбин, то не застали людей, які незаконно видобували бурштин», – прокоментував Сергій Максимов.

Та все ж інформацію про те, що за незаконним видобутком бурштину спостерігають і міліціонери зараз перевіряють.

«Проведемо службове розслідування. Якщо дійсно там були працівники міліції і бачили незаконний видобуток бурштину, значить будемо по них приймати відповідне рішення», – додав Максимов.

Відзначимо, що у вівторок, 23 грудня, знімальна група телеканалу ZIK зняла, як в урочищі Гальбин сотні людей незаконно видобували бурштин. За цим всім процесом нібито спостерігали і правоохоронці. До того ж, у сюжеті журналісти показали відео, на якому невідомий радить знімальній групі не фільмувати побачене: «Якщо у вас немає камери, то бити вас ніхто не буде. В іншому випадку, ви можете в тій воді і залишитись. Скажімо так, руки вам ніхто не подасть», – консультував невідомий чоловік.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.