За антиукраїнський «новорічний вогник» в «Інтера» вимагають забрати ліцензію

За антиукраїнський «новорічний вогник» в «Інтера» вимагають забрати ліцензію
Представники експертної комісії з питань поширення й демонстрації фільмів вимагають покарати телеканал "Інтер", що показав новорічне шоу за участі артистів, які мають антиукраїнську позицію.

Про це написав член експертної комісії з питань поширення й демонстрації фільмів Олексій Курінний у Facebook.

"Сьогодні впродовж новорічної ночі на телеканалі Інтер – засилля виконавців, що різко засуджуються суспільством через підтримку ними війни та злочинних дій Росії", - відзначив він.

"Серед одіозних виконавців – "регіоналка" Таїсія Повалій, лауреати російської музичної премії Потап і Настя, а також Ані Лорак, яка виступала у Москві одразу ж після сепаратиста Аксьонова. Виступали і відомі антиукраїнськими висловлюваннями Й. Кобзон, Валерія, Ю. Газманов, а також М. Басков, що закликав знищити збройно Майдан-2004", - пояснив Олексій Курінний.

"Така інформаційна політика "Інтера" – сприяє російській пропаганді, тож є неприйнятною для українського суспільства. З огляду на це, вимагаємо позбавлення ліцензії телеканалу Інтер - як такого, що в умовах війни працює на ворога", - заявив він.



Також від Нацради з питань телебачення і радіомовлення негайно розглянути питання щодо позбавлення ліцензії «антиукраїнського» телеканалу «Інтер», - вимагає і секретар РНБО Олександр Турчинов, - повідомляє «Радіо Свобода».

За словами Турчинова, «до тенденційної подачі новин з антиукраїнським характером у цю новорічну ніч додалось ще знущання над всією країною».

«У новорічну ніч, коли вся нація відчувала єднання, телеканал «Інтер» традиційно діяв проти української держави, транслюючи концерт тих людей, які знущались над нашою країною, підтримуючи терористів та вітаючи загарбання Криму і Донбасу», – сказав Турчинов.

Секретар РНБО наголосив, що Національна рада з питань телебачення і радіомовлення повинна «негайно розглянути питання щодо позбавлення ліцензії телеканал «Інтер», який став складовою інформаційної війни, що ведеться проти власної країни».

Міністр інформаційної політики Юрій Стець заявив, що ініціюватиме в Раді законопроект, згідно з яким одіозних російських артистів буде заборонено показувати на українських телеканалах, - повідомляє "Канал новин 24".

"Інтер, 5-й канал, 1+1, Перший Національний - байдуже. З початком нового сесійного тижня ініціюватиму законопроект щодо поширення на ЗМІ визначення персона нон-ґрата. Якщо людині заборонено в'їзд, то це має стосуватися в тому числі і спроб "впхатися" в Україну за допомогою телевізора", - наголосив міністр.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Абсолютно правильно.Забрати ліцензію і закрити цей ворожий канал.СКОТИ !!!
Відповісти
Це правильна позиція. В нас вистачає і своїх зірок могли б за їх участі зняти вогник.
Відповісти
Браво!!! "Охота на ведьм" набирает оборотов. След шаг-тотальная цензура(это не получится-сил маловато), потом уголовные преследования инакомыслящих. Короче-сценарий 33-39 годов. "Хай живе УкроГУЛАГ!".
Відповісти
Изя ти дибіл і параноїк як твоє ху..ло путлер!!!
Відповісти
Мені теж ці персони гидкі!!! Але перед законом цей канал чистий! А політикам потрібно перед заявами читати КК !!! А верховенство права в цій країні коли настане??? За такі заяви потрібно відсторонювати популістів від влади!!! Слава Україні!!!
Відповісти
Що із законодавства порушив Інтер? Я не фанат маразматика-Кобзона, та де рішення суду щодо даних співаків? Тим більше, знаєте, чий це канал. То на їхній совісті. НЕ БІЛЬШЕ. На підставі чого мають позбавити? І це кричать люди, які за стільки років не можуть вивчити українську мову:). Морально - не на стороні Інтера, але закону вони не порушували. Розберіться спочатку з льовочкіними і фірташами, які є власники і які дійсно порушували.
Відповісти
Ви можете собі уявити, щоб під час другої світової війни в Москві по радіо можна було б почути знаменитий голос Ю.Б.Левітана у наступній інтерпитації : «… Увага! Говорить Москва! Сьодні за Новорічну ніч наші військові сили 70 разів були обстріляні ворогом з мінометів, важкої артилерії та систем залпового вогню! Всі ворожі атаки ціною героїчної мужності наших солдатів та офіцерів були відбиті! Однак є втрати серед наших військових…., а зараз після нетривалої рекламної паузи вашій увазі буде запропоновано прослухати попурі з улюблених тірольських пісень Адольфа Гітлера, а також презентацію його геніальної біографічної книги «Майн Кампф»…!!!!»!!!!
Адже це повний маразм і всі з цим погодяться …!!!! То чому нас з вами сьогодні мають змогу цілодобово годувати цим маразмом наша п’ята колона з проросійських запроданців !!!!????? Де наша влада, яку привів Майдан, де наші спецслужби та СБУ ….!!!!!????? Дуже схоже що всі вони далеко не на своєму місці, якщо навіть після масового осуду представники телеканалу «Інтер» насмілюються називати все це провокацією і політичним тиском !!! А ми ще мріємо про те, коли ж наша «нова» влада зможе розібратись з усіма цими злочинними грошовими мішками - льовочкіними і фірташами, які й на люди майже не висовуються, роблячи своє чорне діло виключно крадькома, якщо вони не можуть розібратись з тими хто цілком відкрито усіх нас цілодобово годує ворожою пропагандою.
Так, що вже прийшов той час уже хоча б одній такій киці дуже добре під хвіст надавати, щоб решті уже ніколи неповадно було нам весь цей мотлох у вуха засовувати …
Відповісти
Зомбоване населення не думає своєю головою, що якщо ви боролись за свободу, то вводити цензуру - це ознака тоталітаризму, а так прямий шлях до СРСР, який ви так постійно ганите. Раби з совковою свідомістю
Відповісти
Останні новини
За антиукраїнський «новорічний вогник» в «Інтера» вимагають забрати ліцензію
01 січень, 2015, 17:33