Внаслідок аварії в зоні АТО загинули 12 бійців Нацгвардії. ОНОВЛЕНО

Внаслідок аварії в зоні АТО загинули 12 бійців Нацгвардії. ОНОВЛЕНО
В аварії в зоні АТО загинули дванадцять бійців. Ще 22 поранені.

За інформацією члена асоціації народних волонтерів Вікторії Христенко, найближчим часом поранених, яких можна транспортувати, перевезуть до Харківського госпіталю, - повідомляє "Громадське.ТБ".

Як зазначили у прес-службі Національної гвардії, аварія сталася через погані погодні умови.

"5 січня під час здійснення ротації добровольців та військовослужбовців за контрактом Національної гвардії України в зоні проведення АТО, з причини поганих погодних умов відбулось зіткнення військових автомобілів КРаЗ та автобусу Богдан", - йдеться у повідомленні.

12 бійців Нацгвардії, що їхали на ротацію, загинули, ще 22 травмовані в результаті ДТП, яке сталося ввечері в понеділок в Донецькій області.

Про це сьогодні, у вівторок, 6 січня, повідомили у Відділі зв'язків з громадськістю Головного управління МВС України в Донецькій області, - передає "Укрінформ".

«Під час аварії загинуло 12 бійців і 22 травмовані. Постраждалих екстрено госпіталізували до Центральної міської лікарні м.Артемівська, де зараз проводиться комплекс заходів для збереженню життя травмованих військовослужбовців», - сказано в повідомленні.

У міліції підкреслили, що «на місці події працюють слідчо-оперативна група ГУ МВС України в Донецькій області та представники військової прокуратури з метою з'ясування обставин ДТП».

У повідомленні нагадали, що 5 січня близько 19:00 при здійснення ротації військовослужбовців добровольчих підрозділів та Національної гвардії України в зоні проведення АТО сталася дорожньо-транспортна пригода: на ділянці автодороги Київ-Харків-Довжанський в с.Міньківка Артемівського району автобус з бійцями зіткнувся з військовим вантажним автомобілем «КрАЗ». За попередньою інформацією, зіткнення відбулося в результаті складних погодних умов.

«Від імені колегії та особового складу ГУ МВС України в Донецькій області висловлюємо щирі співчуття родинам загиблих бійців, які завчасно пішли з життя, сумлінно виконуючи свій обов'язок перед Вітчизною», - йдеться в повідомленні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: АТО, ДТП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Знову краз - старий, страшний, сценарій.Хто ляльковод? Війна - має бути вишка для кожного з цієї злочинної масовки.
Відповісти
Як жалько діточок-Захисників наших! ВІчна Пам"ять їм і наш доземний уклін. Поранені, видужуйте скоріше. Хай менше болять ваші рани. Молимося за вас усіх, Герої України.
Відповісти
Останні новини
Внаслідок аварії в зоні АТО загинули 12 бійців Нацгвардії. ОНОВЛЕНО
05 січень, 2015, 23:21