Гунчик «дав команду» скоротити кількість чиновників на 20%

Гунчик «дав команду» скоротити кількість чиновників на 20%
Голова Волинської ОДА Володимир Гунчик підписав розпорядження про скорочення на 20% штату облдержадміністрації та райдержадміністрацій до 1 лютого.

Про це він повідомив під час оперативної наради у понеділок, 26 січня.

За словам Гунчика, таке скорочення відбувається в усіх органах влади та місцевого самоврядування через складну ситуацію в країні.

Списки кандидатів на звільнення Гунчик доручив подати до 1 лютого та узгодити із департаментом фінансів ОДА.

Він відзначив, що працівникам, які залишаються, потрібно «підвищити рівень відповідальності», щоб справитися із своїми завданнями у складні для країни час.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А як з мІськими радами, пане ГУНЧИК? Подивіться на штат трутнів у Володимирі.Що вони роблять в місті де нічого не залишилось від мізерної промисловості.Нехай цигарки в Польщу возять, як кожен другий житель "княжого".
Відповісти
У Володимирі зайвих чинуш не буває.Всі вони родичі або земляки нашого мера, навіть прибиральниця в бюджетній установі і та має бути з ним узгоджена.
Відповісти
Чиновників потрібно скоротити на 50 %. Результат буде той самий.Вони тільки й робляьть , що перекладають папірці з однієї купи на іншу.
Відповісти
Взагалi зробити виконкоми при радах, все одно толку нiякого. Непотрiбнi конролi роблять, а прийди на прийом то людину за нуль мають. Куми свати брати понасiдають, живуть за грошi платникiв податкiв i тих же платникiв викидають з кабiнетiв.
Відповісти
Чинуша це дiагноз. Пiдлабузництво, статистика - от вся їхня робота. Створюють людям проблеми, а потiм самiж не можуть їх вирiшити.
Відповісти
Тра оголосити умову для держслужбовцiв якi не хочуть бути скороченими:
-хочеш залишити за собою робоче мiсце? - через службу в АТО.
Відповісти
там же бiльша половина баб-трандичiх.
Відповісти
Приміщення ОДА і облради будувалось в часи, коли в державній власності перебувало майже все.Ситуація зараз- навпаки, кількість чиновників не зменшилась,а навпаки збільшилась.Зробіть аналіз-скільки населення задіяно в сфері виробництва( в.т.ч.ІТ технології), а скільки в допоміжних галузях і тоді побачите що ідете в прірву.Оце висновки одного дядька,а ви щось там плануєте,доводите,пишете......
Відповісти
Останні новини
Гунчик «дав команду» скоротити кількість чиновників на 20%
26 січень, 2015, 09:32