BMW показав конкурента Mercedes CLS і Audi A7

BMW показав конкурента Mercedes CLS і Audi A7
Концерн BMW напередодні поширив офіційну інформацію про серійну версію концепту BMW Gran Coupe - серійне «чотирьохдверне купе», націлене на покупців Mercedes-Benz CLS і Audi A7, майже не відрізняється від прототипу і з'явиться у продажу в середині наступного року.

Про це інформує Gazeta.ua.

Баварському концерну знадобилося 20 місяців для того, щоб довести до конвеєрного стану прототип, показаний під ім'ям Gran Coupe на Пекінському автосалоні. Чотирьохдверна модифікація купе 6 серії дещо відрізняється розмірами від сусідів по модельному ряду: при довжині 5007 мм, ширині 1894 мм і висоті 1392 мм вона трохи довша і вища за 6-Series, і має подовжену колісну базу. Відзначено, що більша частина додаткових міліметрів дісталася заднім пасажирам.

Моторна гамма новинки буде складатися з трьох турбомоторів: двох бензинових і одного дизельного. Базовим призначена рядна турбо-«шістка» об'ємом 3 літри, що розвиває 320 кінських сил, у ролі самого потужного двигуна виступає 4,4-літровий V8 потужністю 450 к.с. Трилітровий дизель, який також доступний для новинки, розвиває 313 л.с. і 630 Нм крутного моменту. Найшвидше Gran Coupe прискорюється до 100 км/год 4,6 секунди - такий результат показують як 650i, так і 640d, але при цьому дизельна модифікація вважається найбільш економічною, витрачаючи 5,5 літрів на 100 км. Для всіх двигунів пропонується тільки одна КПП - восьмиступінчастий "автомат", проте відомо, що пізніше для Gran Coupe буде доступний і повний привід.

Крім того, в BMW обіцяють випустити і версію від «підрозділи М». Вона отримає турбоV8 потужністю близько 560 к.с. і семиступінчасту КПП з двома зчепленнями.

Прем'єра BMW Gran Coupe відбудеться на Женевському автосалоні в березні наступного року. Отоді оголосять про ціну нового авто.





Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: авто, BMW, купе
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
BMW показав конкурента Mercedes CLS і Audi A7
20 грудень, 2011, 18:06