У Володимирі-Волинському попрощалися із загиблим бійцем. ФОТО

У Володимирі-Волинському попрощалися із загиблим бійцем. ФОТО
У Володимирі-Волинському в останню путь провели бійя Дмитра Головіна, який загинув від поранення в голову на початку тижня в районі Дебальцевого.

Попрощатись зі своїм героєм прийшли сотні містян. Відспівували 33-річного вояка у Соборі Різдва Христового.

«Сьогодні древній Володимир знову у жалобі. В останню дорогу ми
проводжаємо свого героя, який віддав найдорожче – своє життя у боротьбі за Батьківщину, показуючи усім нам приклад, як треба любити рідну державу та народ», - висловив співчуття рідним міський голова Петро Саганюк, .

У жалобі цього дня була і загальноосвітня школа №5, яку закінчив боєць, де нині навчаються двоє його дітей, і де працює шкільною медсестрою його мама.

«Він вписав свою героїчну сторінку в історію нашого міста і в історію нашої школи. Тяжко, але ми, живі, маємо зробити все, аби врешті-решт зупинилась ця кровопролитна війна. І щоб ми нарешті перестали хоронити цвіт нашої нації», - зазначила заступник ЗОШ №5 Ірина Костюк.

Дмитро Головін від літа брав участь у бойових діях на Сході у складі криворізької військової частини. В кінці минулого року отримав поранення, однак пробувши у відпустці всього десять днів, повернувся на передову. Не зупинили його і вмовляння рідних, які переконували Дмитра у тому, що він має повне право звільнитись, бо сам виховує двох неповнолітніх дітей.

Пелюстками троянд та слізьми щирого жалю вкривали останній в його житті путь. Труну із володимир-волинським героєм пронесли центральною частиною міста. Перехожі спинялись на узбіччях, водії виходили з автомобілів і ніхто не стримував сліз. Здавалось, ніби час у місті зупинився.

Поховали Дмитра Головіна на міському кладовищі. Незабаром стела пам’яті загиблих у Володимирі-Волинському поповниться новим фото. Пам’ятну дошку встановлять і у рідній школі Дмитра.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Володимирі-Волинському попрощалися із загиблим бійцем. ФОТО
05 лютий, 2015, 15:30