Луцькі діти висловили своє ставлення до міліції у малюнках

Луцькі діти висловили своє ставлення до міліції у малюнках
У День захисту дітей волинські міліціонери вирішили подружитися зі школярами – організували їм творчі змаганні і заодно провели профілактичну роботу.

З кількома десятками дітей 1 червня проводили час працівники відділу кримінальної міліції у справах дітей луцького міськвідділу, повідомили у СЗГ УМВС України у Волинській області.

Міліціонери провели конкурс малюнків на правоохоронну тематику.

Участь у заході взяли учні 1-5 класів Луцької загальноосвітньої школи №11 та Луцької гімназії № 21 імені Михайла Кравчука.

Під час підведення підсумків начальник відділу кримінальної міліції у справах дітей, лейтенант міліції Наталія Пельчар провела з дітлахами профілактичні бесіди. Вона наголосила дітям про необхідність дотримання законів, «адже від правопорушення до злочину – лише один крок».

А вже повчальна розмова плавно перейшла до результатів творчого змагання. Малювали дітлахи в основному на папері, однак окремі учні виклали свої фантазії на асфальті прямо у шкільному дворі. Серед малюнків знайшовся і вірш, який написав учень 21-ї гімназії.

Діткам, які долучилися до творчих змагань, вручили заохочувальні призи: кольорові олівці, фломастери, альбоми, пазли. А роботи кращих школярів відзначені грамотами за підписом начальника Луцького МВ УМВС України у Волинській області, полковника міліції Романа Крохмаля.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луцькі діти висловили своє ставлення до міліції у малюнках
02 червень, 2012, 14:16