Син Юрія Луценка потрапив у смертельну аварію

Син Юрія Луценка потрапив у смертельну аварію
Старший син лідера парламентської фракції "Блок Петра Порошенка" Юрія Луценка, Олександр, потрапив у ДТП у ніч на 9 лютого.

Про це повідомив журналістам у Верховній Раді сам Юрій Луценко, аби "унеможливити політичні інсинуації з цього приводу", - пише "Українська правда".

Депутат розповів, що в ніч на понеділок Олександр Луценко повертався машиною від друзів – і в столичному районі Нивки в його машину врізався "Ланос", який рухався зустрічною смугою на великій швидкості.

"Син трохи здав ліворуч, тому удар прийшовся на порожнє пасажирське сидіння. Він має незначні ушкодження ніг, але далі подушка безпеки його врятувала", - сказав Юрій Луценко.

"На жаль, людина, яка врізалася в машину мого сина, загинула. Це працівник МВС, також молодий хлопець, 89-го року народження", - повідомив він.

За словами Юрія Луценка, його син здав аналізи і пройшов експертизи, які довели, що він не перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння.

"Є матеріали з камер спостереження сусідніх будинків, які доводять, що мій син не був винуватцем ДТП. Після проведення слідчих дій та здачі аналізів він приблизно о 6-й ранку приїхав додому", - сказав депутат.

"Звичайно, що він перебуває у напівшоковому стані, але я виступаю за повну прозорість процесу і всіх слідчих дій", - зазначив Юрій Луценко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 17
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
цей лобуряка не "знищує" сепаратитів-терористів?
Відповісти
Що за бредова назва матеріалу?
Відповісти
підтримую!
Відповісти
Водій іншого автомобіля загинув, аварія смертельна
Відповісти
А ЧОМУ ВІН НЕ В АТО? ЧИ НА МАЖОРІВ МОБІЛИЗАЦІЯ НЕ РОЗПОВСЮДЖУЄТЬСЯ?
Відповісти
http://moygrad.kiev.ua/2015/02/09/syn-yuriya-lucenko-v-kieve-popal-v-dtp-pogib-milicioner/
Відповісти
Марка авто, ціна?
Відповісти
Запорожець, а у сина плоскостопість
Відповісти
волинь пост перестаньте себе ганьбити, модератор йди з цієї поботи якщо ти себе поважаєш. Премодеоація і не пропускання інфи про єремеева івахіва.. Позор.
Відповісти
де мий коментар демократи майдаунськи
Відповісти
Досить шкода, що ця тварюка не загинула,а порядна людина пішла з життя із-за цієї скотини. Люди гинуть,а мажори-подонки залишаються безнаказаними. Сталіна б треба на таких ідіотів і мерзотників.
Відповісти
Я не захищаю мажорів але від ДТП ніхто не захищений.
Відповісти
У Юрка є "досвід" розкриття справ про аварії зі смертельними випадками. Ми не забули, як він переживав, будучи очільником МВС, коли Омельченко (був такий мер Києва і народний депутат - дуже ласий до влади) забив людину на переході. Тут теж все чітко: син не винен, не п"яний (зауважимо, це сказав першим не слідчий, а батько надвпливовий), камера відеоспостереження все зафіксувала (тут Юрко збрехав - аварії не запису не видно!), на місце аварії прибув негайно після опівночі аж начальник міської міліції чи всієї української ДАІ (ось на таку рядову аварію таке велике цабе прибуло - точно Юрко наказав, він тепер може!). А далі все зрозуміло неперед - "по закону".
Відповісти
А брехали ці луценки що він в АТО! Як не гріх цим людям спекулювати на справжніх героях! Гидко і принизливо! Я не вірю вже сьогодні що луценко був хворий в тюрьмі, тому треба їх ще раз посадити щоб можливо хоч тоді сумління зявилося!
Відповісти
А говорил Луценко, что его сын находится в АТО, так чему же верить?
Відповісти
авто "Фольксваген Тоурег" зарблений дуже розумним сином Луценка Ю.В., коштує близько 70 тис. євро. Про це Луценко Ю.В. мовчить. Обставини ДТП викликають великі сумніви: "син здав трохи ліворуч, тому удар прийшовся на порожнє пассажирське сидіння." Чи Люценко Ю.В. сам несповна розуму чи думає, що народ лохи ?
Відповісти
только брось кость. Как гиены накинутся и растерзают. Но не эти НАРОД.
Відповісти