Робота прокуратури Волині Генпрокуратуру не потішила

Робота прокуратури Волині Генпрокуратуру не потішила
Перевірка, проведена Генеральною прокуратурою прокуратурі Волинської області, засвідчила невтішні результати роботи органів прокуратури на деяких напрямках прокурорсько-слідчої діяльності.

Про це повідомив прокурор Волині Андрій Парака 20 грудня під час розширеного засідання колегії прокуратури області, – інформує прес-служба відомства.

Зокрема бажає бути кращим стан організації нагляду за дотриманням законодавства при провадженні оперативно-розшукової діяльності, дізнання та досудового слідства, а також стан протидії корупції та організованій злочинності, координаційної діяльності, провадження досудового слідства органами прокуратури, здійснення правозахисної діяльності у сфері земельних відносин.

До дисциплінарної відповідальності за результатами перевірки вирішили притягнути чотирьох працівників органів прокуратури Волині.

У прокуратурі обіцяють усунути виявлені недоліки та прорахунки, підвищити ефективністі. Для цього, кажуть, уже розроблено комплекс заходів.

«Головною умовою вирішення завдань, які стоять перед працівниками прокуратури є відповідальність кожного прокурорського працівника за доручену ділянку роботи та прагнення досягти належного кінцевого результату. Належний результат – це не формальна галочка в звіті, а реальне поновлення прав громадян та захист інтересів держави», – зазначив Парака.





Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Робота прокуратури Волині Генпрокуратуру не потішила
21 грудень, 2011, 09:18