Причина поганої роботи маршруток Луцька – низька ціна проїзду, – перевізник

Причина поганої роботи маршруток Луцька – низька ціна проїзду, – перевізник
Вирішити проблеми у послугах маршрутних таксі міста Луцька може збільшення тарифу на перевезення, – вважає директор ПрАТ «Луцьке АТП 10701» Олександр Тучинський.

Про це він говорив 20 грудня на круглому столі «Як покращити логістику пасажирських перевезень у Луцьку?».

«Все це починається з тарифу на перевезення. Діючий тариф був затверджений ще в 2010 році виходячи із вартості палива по 6,5 гривні за літр. Наскільки зросла вартість не тільки палива, але і запчастин, шин, гуми у порівняні із жовтнем 2010 року?» – запитував Тучинський.

«Попередні розрахунки перевізників, які були подані півроку тому до міськради, лежать в управлінні економіки мертвим грузом», – нарікав перевізник.

Він вважає, що збільшення тарифу вирішить такі проблеми як якісне озвучення зупинок у автобусах (що важливо для незрячих людей), низьку професійну підготовку водіїв, ремонт автобусів.

«Собівартість зараз мінусова. Ми перекриваємо за рахунок оренди і іншого. Ви подивіться на Польщу. Там яка вартість! І ніхто не обурюється. Зрушити цю проблему можна шляхом підтримання громадськістю введення нормальних тарифів. Тоді можна вимагати того всього, що ми хочемо», – вважає підприємець.

Читати повністю статтю «Чи вирішить проблеми луцьких маршруток підняття ціни на проїзд?»

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: маршрутки
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ви подивіться на Польшу ! Там яка вартість ! Знайшов з чим рівняти... особливо добиває те що говорять: якщо збільшимо ціну, то і покращиться якість... ЯК ? продадуть дибільні китайські автобуси №16 і куплять мерси ? Чи може почнуть по графіку їздити від того що подорожчає проїзд? Чи водії почнуть менше хамити ? (пасажирів - бидла також вистачає), для того щоб водії не відволікались, а виконували свої прямі обов’язки, потрібно кондукторів, які і будуть вести розрахунки з пасажирами, але це не привід піднімати ціну до 3-4 грн., але де ж, грошей нашим бізнесменам і бізнесвумен вистачає на все, крім розвитку бізнесу... і чим гірші справи з бізнесом, тим більше вийо...ться власник, купуючи дорогі машини та будуючи будинки...
Відповісти
Чи за 2 грн., а чи за 4 грн. пасажири будуть іздити в тисняві, небезпеці, цигарковому диму, з нульовим сервісом. Нещодавно перебувала у Львові. Чомусь у цьому європейському місті таких проблем немає та й вартість проїзду нижча, ніж в Луцьку. В нашому місті немає такої кількості населення та туристів, як у Львові, але й львівського сервісу бракує. Проблема не у вартості проїзду, а у кожному з нас (у нашому вихованні, шляхетності, моральності).
Відповісти
Сьогодні 18.01.2014 року приблизно о 13 год. 45 хв. по вул. Гордіюк в м. Луцьку водій маршруту №10, який керував маршрутним таксі жовтого кольору марки "Еталон", д.н.з. АС2684АМ відмовився перевозити двох пасажирів, які пред'явили йому посвідчення виконавчого комітету Луцької міської ради, яке дає право на безкошковний проїзд в усіх маршрутних таксі на території м. Луцька. Хоча в маршрутному таксі не було більше пасажирів крім двох жінок, які говорили водію щоб він заспокоївся та були згідні заплатити за проїзд пільвої категорії громадян. Вважаю, що в діях даного водія є склад адміністративного правопорушення передбаченого КУпАП за відмову у безкоштовному перевезені пільговиків.
Відповісти
Останні новини
Причина поганої роботи маршруток Луцька – низька ціна проїзду, – перевізник
21 грудень, 2011, 09:03