На Волині активіст виграв суд проти виробника бронежилетів. ДОКУМЕНТ

На Волині активіст виграв суд проти виробника бронежилетів. ДОКУМЕНТ
Активіст громадського організації «Волинські патріоти» Володимир Красуля і редактор сайту «Нововолинськ діловий» Андрій Сорока виграли суд проти виробника бронепластин ТзОВ «Весь мир бронедверей».

Рішення відхилити позов суддя Турійського районного суду Ольга Турак прийняла у середу, 11 лютого, - повідомляють на сайті ГО «Волинські патріоти».

Нагадаємо, у липні 2014 року громадські активісти (зокрема і Красуля) організували випробування пластин бронежилетів на полігоні у Володимир-Волинську. Їх відстріляли снайпери 1 батальйону територіальної оборони Волині. За словами військових, більшість пластин не відповідають заявленому на наклейках класу захисту і не витримують постріл кулі ЛПС калібру 7,62 зі снайперської гвинтівки Драгунова.
Випробування здійснювали на відстані сто метрів, - повідомляє «Громадське.Волинь».

Оскільки одна із «неякісних пластин» була виробництва ТзОВ «Весь мир бронедверей», Володимира Красулю звинувачують в тому, що нібито він «навмисне, виконуючи замовлення недобросовісного конкурента, розповсюдив неправдиву інформацію через телебачення та пресу, чим наніс значну шкоду діловій репутації» цього підприємства.

Виробники бронежилетів вирахували нанесені їм збитки «неправдивими публікаціями у ЗМІ» та оцінили їх у 160 тисяч гривень. Із цієї суми 60 тисяч вимагали від Красулі у якості моральної компенсації.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
СБУ,РНБО-що носять наші хлопці? Де покарані?
Відповісти