У Луцьку внаслідок невдалого стрибка розбився хлопець, дівчина в реанімації

У Луцьку внаслідок невдалого стрибка розбився хлопець, дівчина в реанімації
У Луцьку молода пара хотіла розважитися на День Валентина. Внаслідок невдалого стрибка з вежі (роуп-джампінг) хлопець розбився на смерть, а дівчина – у реанімації.

Про це розповіла ВолиньPost подруга постраждалої.

Як розповіла подружка постраждалих Дарина Самчук, хлопця звати Влад, а дівчину – Віка. Він – з Рожища, а вона – лучанка. Стрибок відбувався із вежі, яка розташована на КРЗ (Єршова,5).

За словами Дарини Самчук, хлопець хотів зробити подарунок дівчині. Трагедія сталася сьогодні, 15 лютого.

«Хлопець захоплювався цими стрибками і вирішив на День закоханих подарувати їй тандем-стрибок, під час стрибка обірвався трос», - зазначила вона.

Зазначимо, тандем-стрибок – це коли двоє стрибають одночасно.

У Волинському обласному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф повідомили, що дівчина наразі перебуває в реанімації у важкому стані із переломами та травмами голови.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: трагедія
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 109
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ЖеСТЬ !!!!!
Відповісти
Відчайдух помер у приймальному відділенні лікарні.
Ще одна дівчина зараз перебуває в реанімації в украй важкому стані. В неї черепно-мозкова травма та численні переломи.
Обом постраждалим приблизно по 20 років.

На швидку зателефонував, вочевидь, хтось із друзів постраждалих Однак до приїзду медиків усі порозбігалися.
Відповісти
На місце оперативно прибули 2 швидкі, організатори надавали першу медичну. І в швидку звонили друзі команди
Відповісти
Владу було 19, а Віці 17
Відповісти
дівчинці 16 -неповнолітня!
Відповісти
Швидка приїхплп через 10 хв...
Відповісти
На їх місці може бути кожен...
А організатори так обіцяють там безпеку! казали 2 страхівки є
Відповісти
Бо якщо вага вдвічі більша, то й трос повинен витримувати навантаження вдвічі більше і ще і плюс страховка. Хоча вони мали б про це подумати, але тоді б трос не порвався.
Відповісти
Трос витримує близько 3 тонн ваги
Відповісти
3 тонны в статике? там ведь была динамическая нагрузка и в ходе следствия будут проверять кто, как и когда производил проверки этого троса. кароч, организаторам срок светит.
Відповісти
тільки тюрма, я більш ніж впевнений що ніяких допусків до подібних робіть в орг не було. Динамічні вірьовки потрібно використовувати за призначенням!!!!!!!!
і зважати на правила тех безпеки які написані кров*ю !
Відповісти
Люди, там була статика!
Відповісти
Це не трос , а динамічна вірьовка!
Відповісти
Якщо на те пішло, розумнику.... то мотузка, а не вірьовка!
Відповісти
пішов ти в сраку
Відповісти
пішов ти в дупу
Відповісти
Взагалі то, в українській мові є слово "вірьовка"!
Відповісти
Які 3 тони максимум для таках прижків ставлять не більше 1 тона а там десь 500кг.було
Відповісти
вони перед стрибком завжди питають вагу і все вираховуть.
бо від ваги залежить як слід натягнути трос
Відповісти
не правда,не завжди! я коли стрибала то в мене нічого не питали... навіть паспорта....
Відповісти
На кількох крайніх стрибкових заходах вони попереджали, щоб усі стрибати приходили з паспортом. Але реально питають паспорт лише тоді, коли є сумніви у віці людини, кому на око можна дати менше 18 років. Вагу зазвичай питають, хоча як наприклад дівчинка-дюймовочка, на око видно, що 50кг від сили буде - то можна й не питати.
Відповісти
ні документів, ні страховки, ніфіга - затаскають по судах тих організаторів. а на волинських новинах такий коминтар витруть
Відповісти
там засцикали, і прибрали всі коменти. Вікторія Семенюк, їх журналістка, одна з організаторів, тієї всієї муйні
Відповісти
Ці всі ваші спори про трос ніщо. порівнянно з похованням друга
Відповісти
Дибіли
Відповісти
Згоден(
Сумно коли батьки хоронять своїх дітей(
Відповісти
Трагічна новина співчуваю батькам та близьким,
Волинь пост ви як завжди!!! Пишіть інформацію нормально! Спочатку пишете: "Молода пара хотіла розважитися на День Валентина" потім сказано "Трагедія сталася сьогодні, 15 лютого."
І як сприймати інформацію?
І ще: Про це розповіла ВолиньPost подружка, "Подружка" )))
Відповісти
Смерті бажати організаторам це вже занадто, а кримінальної відповідальності це в самий раз!
Відповісти
За одним з оргів такий тил стоїть, навіть не на міському рівні. Боюсь, що там не вигорить.
Відповісти
закрити в тюрму того підара що все це організовує!
Відповісти
Навіщо тут розводити цей балаган,вам аби обсудити. Людини найдобрішої не стало,друзям дуже важко повірити в це,він був хорошим,а батькам зараз найважче
Відповісти
подруга
Відповісти
Постав наголос в слові "подружка" на букву О - "пОдружка" і буде все норм :)
Відповісти
Експерт. Речі портібно використовувати за призначенням, а не для розваг!
Відповісти
...Організатори як так?де ваші мізки?зимою використовувати спорядженя яким ви користуєтесь в теплу пору року.невже нема класифікації шнура.для +40, чи для -35 градусів.чі ті 150 грн цього вартували,щоб бути таким не обачним?
Відповісти
Про ті прижки знав весь Луцьк.
Чи їх хтось хоч раз перевіряв по техніці безпеки!
Відповісти
Во-во!!
Відповісти
Чому пишуть, що їм по 20 років??? Щоб зменшити вину? Дівчинці всього 16 років, і вони не мали права допускати до прижків!!! Вона ж неповнолітня. Зараз вона перебуває у дуже важкому стані в комі в реанімації. Дуже прошу помоліться за її здоров,я
Відповісти
яке це вже мае значення збирайте бигом гроши и везить дитину за кордон якщо можна перевозити в нимеччину наприклад наши врачи лохи и обладнання немае там складуть якщо взагали можливо НЕВТРАЧАЙТЕ ЧАС !!!
Відповісти
Сумно тільки через те, що людям бракує мізків, щоб не займатися такими речима. Є маса прикладів невдалих стрибків, а воно далі пре на того моста і вбивається.

Природній відбір, він жорстокий, але корисний.
Відповісти
Семенюк там навіть і близько не було сьогодні. Звичайно це горю не зарадить, але не лийте бруд аби на кого. Вам лиш би потриндіти. І все без толку.
Відповісти
Може вчора і не було, але статті про ці стрибки регулярно на "ВН" з"являлися. Я ще думаю, з чого б то. А вона у тому бізнесі відсоток мала. Бізнес-леді [].
Відповісти
Віка - ідейна ініціаторка луцької "Землі стрибків", вона фактично цю команду інструкторів зібрала і створила. Стосовно бізнесу то це від посчатку не задумувалось як бізнес-проект! Насправді самі інструктори - інтузіасти і роуджампінг - в першу чергу їх особисте хоббі. А публічні стрибки за гроші почали робити в першу чергу, щоб відбивати гроші за спорядження, яке коштує доволі недешево, і яке при регулярних стрибках потрібно періодично міняти. А гроші заробляли і в першу чергу витрачали на виїзди на різні обєкти, зокрема в Крим, в Молдову, де стрибали самі і ставили навіть рекорди. Тобто гроші витрачали переважно на свої ж стрибки. Крім того за час роботи вони провели принаймні три благодійні стрибкові заходи з метою допомоги онкохворим дітям. Можете подивитись в списку заходів групи, вона відкрита вже, і на ВН і ВП репортажі про це були, можна знайти в архівах. Також один захід минулої зими був на збір коштів Євромайдану. Мабуть заробляли вони і собі якісь гроші, в певному сенсі бізнес був, але це не було піприємство чи атракціон.
Стосовно трагічного випадку - думаю слідство розбиреться, встановить, хто у чому і наскільки винен... Не треба наперед когось звинувачувати, не знаючи що там сталось насправді в деталях.
Відповісти
з таким розкаладом не ходи через дорогу!!!!!!! Орги винні, але не вони одні, де були ті люди які це дозволили і мали перевірити ТБ??????
Відповісти
В це просто важко повірити! Хочеться поспівчувати батькам цих дітей! Тримайтесь! Немає більшого горя, як хоронити власних дітей..
Відповісти
це вже територія не Луцька, а району і труба ця де вони стрибали знаходиться далі за Автобазаром приблизно 2 км від авторинку, і не по вул. Єршова, 5, а там взагалі якесь поле і поряд новобудови якогось села Прилуцьке.
Відповісти
Одна журналістка з так званих "Волинських новин" після польоту на фанерному літачку у Лище (не відомо, ким, і як і з чого зліпленому), на моє зауваження, що такі "подвиги" нікому непотрібні і що треба берегти життя, нагрубила мені і відповіла в тій же газетці, що, мовляв, "усе життя в мене повязане з екстримом". Я би ще раз хотів попередити цю зухвалу і не вельми розумну молоду людину: життя дається один раз і ніщо не йде в порівнянні ціни з життям людини!!! Один необдуманий крок, і від людини залишається тепле місце і купка кісток.
Відповісти
Тоді Ви там підписані як "Народжений повзати". Відповім Вам ще раз тут - як народжені повзати, то повзайте далі і заздріть мовчки.
Відповісти
Та ну, де ж там "нагрубила"?
Відповісти
Я стрибала в тандемі зі своїм хлопцем і у нас було 2 троса!!
Шановні організатори відчули смак грошей,а заміняти і слідкувати за безпекою їм не було коли! Постійно купа людей там було і це не перший рік у нас в Луцьку нікому не було діла до них,лише коли померли люди.І ще одна помилка організаторів кожному повино було бути по 18 років,дівчині було 17!Я розумію,що цей хлопець не раз стрибав уже і був упевнений у безпеці!Вині не лише організатри,а і ті хто закривав на це очі.
Відповісти
Катя, дівчина жива?
Відповісти
Я стрибала кілька років тому. Як я зрозуміла, то там нічого не змінилося. Про вагу нічого не запитували і вік теж.Дуже боялась, але стрибнула тільки після того,як переді мною стрибнуло ще 4 людини. Організатори залишилися такі ж. Не знаю чи щось змінилося але колись вони в ночі розпивали алкогольні напої, а зранку уже чекали людей,які б стрибали. Усе,що про них говорять у волинських новинах про безмірно здоровий образ життя - брехня.
Відповісти
Тоді коли вони "розпивали алкоголь" а зранку зустрічали "смертників" це був жарт і розігралииперших декілька стрибунів. Насправді ніякого алкоголю не було. Він узагалі зпборонений на об'єктах. Сам стрибав і не один раз. Тож не потрібно обливати організаторів брудом який тільки можна.
Відповісти
Невже у нашої молоді немає більше чим зайнятись? Невже от такі дурощі можна назвати розумним розважанням і подарунками одне одному? Життям треба дорожити!!!! А при усьому ще й думати про своїх рідних. Береженого Бог береже!!!
Відповісти
Від алкоголю гине 380 тис.людей щороку і всім байдуже. Ціна пляшки ялкоголю від 5грниі вище, заняття спортом від 100 і више. А тут дають можливість перевірити себе і отримати заловолення від відчуттів. Незнаю хто як а я стрибав із цією командою і ьуду стрибати далі, а якщо моя доля упасти і розьитись то хоч на канаті скидайте він всеодно порветься, або просто упаду із табуретки
Відповісти
Якщо нема мозгів то скачи далі! Треба вчитись на помилках. Тобі мало Владіка з Вікою?
Відповісти
А не факт що вийде! Після цього трагічного випадку "Земля стрибків" як мінімум призупинить свою стрибкову діяльність на невизначений час. Ще невідомо, які будуть наслідки по кримінальній справі... Поки не буде дано офіційного 100% пояснення від А до Я, що і як там насправді сталося, про будь-які стрибкові заходи не може бути мови! Другий момент - обєкт. Власник території і труби, який досі дозволяв проводити стрибки, швидше за все "закриє" трубу і не дасть дозволу стрибати. Проблем йому не треба. А знайти інший обєкт враховуючи розголос події і в Луцьку і, думаю, в Рівному буде не реально. І так ніхто не дуже хоче пускати стрибати на свою територію, типу "ви повбиваєтесь, а мені проблеми з правоохоронцями будуть", а після цього випадку тим більше! Думаю, тема роупджампінгу (навіть не знаю нажаль чи на щастя) в Луцьку і Рівному тепер буде закрита на найближчі кілька років.
Відповісти
Тому за кордоном такі розваги коштують недешево. повиннна бути пройдена повірка, все сертефіковано відповідні бумаги від виробника обладнання, допуск кваліфікованого персоналу, страхові поліси і тд і тп.. А в нас в тьмі тараканії в Луцьку я впевнений навіть не буде кому обвинувачення висунути!!
Відповісти
згоден. я б не ризикнув стрибнути в Луцьку! з такими спеціалістами, обладнанням. якщо вони йшли стрибати не "під дулом автомату" - винні обидві сторони
Відповісти
Я стрибала влітку з командою "Земля прыжков". Мені 21 рік, але у мене запитували паспорт і перевіряли. Запитували вагу. Проводили інструктаж.

Відповісти
який жах.
Відповісти
Я теж стрибала влітку з тієї самої вишкіл біля села Лище та Липини (крз) , паспорт запитували, троси було 2, може не треба на всіх оргів гнати,а на конкретно того,хто був причетний до цієї жахливої ситуації в той день?
Відповісти
А чому винні лише організатори? Тут не мало коментарів про те, що той стрибав, та стрибала, ті стрибали, шановні, вас насильно туди затягували? Ви зараз всі стали розумні- то спорядження у них погане, то організати, з ваших слів, взагалі ледь не алкоголіки, але ви теж стрибали і не одноразово.
Подумайте, перш ніж осуджувати. Ніхто не знає чому і як все склалося.
Будьте людьми, а не стадом
Відповісти
згоден з тим, що "хто не стрибав - точно залишився без загроз", а хто стрибає - знає що йде на ризик. але організаторів вигороджувати не треба, бо мають з цього гроші і треба жертвувати заробленим (страховки, свіжі троси, фейсконтроль). це ж справа пов"язана з зогрозою життю, тому треба на 10000% її уникнути усіми можливими способами
Відповісти
хто вчорашнє оргав? прізвища є? група в контакті вже закрита...
Відповісти
063-103-29-20 (Віка, Містерія)
063-12-12-474, 050-142-59-57 (Ігор)
095-202-52-50, (Ігор, Гойцьо)
Відповісти
ну от і все. хай тепер прокуратура розбирається. не обсирайте одне одного, це низько. Просто реально не треба було оргати ті стрибки в такий важкий час...
Відповісти
Містерії там не було. Кажуть, що вона вже давно відійшла від стрибків через брак часу і проблеми зі здоровлям. Особисто я її не бачив ні на рівненських минулих, ні на цих трагічних
Відповісти
Чому відійшла? Я за 2 роки 9 раз стрибав - і з 9-ти, здається, лише раз було, що Віки не було. Крайній раз в листопаді стрибав в Луцьку - вона була присутня.
Вона - ідейний інціатор створення луцької "Землі стрибків", якщо може, то завжди присутня. А для проведення стрибків достатньо двох кваліфікованих інструкторів, що знають систему від А до Я і відповідають за безпеку, для роботи на ключових постах: "випускаючий" наверху і внизу "керуючий базою", плюс ще пара-трійка помічників для допоміжної роботи: одягати-скидати обвязи, відчеплювати внизу карабіни, бігати за контролькою, тягати шнури при "перезавантаженні" системи і т. п.
Відповісти
Я не вигороджую. Не нам судити, що і як.
Для цього є в нас прокуратура , нехай і розбирається.
Просто в один момент всі стали такими суддями і експертами з питань , щодо стрибків, безпеки і тд.
Хочу звернутися до тих, хто хоча б раз стрибав, а чим ви думали???? Ви провіряли троси? Ви перевіряли страховки? Ні. Тому перестаньте лити бруд , і перш, ніж щось робити - думайте власною головою.
юди, береженого Бог береже.
Відповісти
претенденти на премію дарвіна
Відповісти
Ніхто і не каже про те що кожний перед своїм стрибком перевіряв документи,страховку і тд.Стрибав бо хотів і не думав чи щось станеться був упевнений що все добре закінчиться. Про те що вони там пили так це правда,і випивші деякі лізли стрибати про це знали всі і бачили ті які пригали,але вони не зупинялись,а їшли на це самі.Зараз хто може і чим може допоможіть цій дівчинці щоб вона була жива і здорова. А виних нехай карає міліція,яка стільки часу закривала на це очі.
Відповісти
Про те шо вони пили повна брехня....Ігорі взагаді не вживають алкоголю...інші на стрибках теж...при мені не пускали людей навіть з запахом легким....так що не брешіть тут...
Система була протестована, всі дозволи в організаторів були. Вони в луцьку офіційно зареєстровані..а 100% безпеки гарантувати в такій справі вам ніхто не може, завжди є фактор ризику. Нажаль парі не пощастило
Відповісти
Згоден алкотест в них не проходять але як було сказано не впускають навіть із вчорашнім перегаром. Сам мусів пропустити черезтце стрибки. Гойця знаю особисто, вінине вживаєталкоголь (декілька разів бачив його зтребдулом але він безалкогольний)
Відповісти
Можливо хтось знає, що за організатори – то напишіть, щоб до цих людей більше не зверталися
Відповісти
Бабі. А які дозволи були у організаторів? вони були зареєстровани як громадська організація, але це не дозвіл. Дозвіл видає орган нагляду та він же ставить підпис при початку роботи об'єкта - а міліція про це нічого не розповіла
Відповісти
Роуп джампінгу в Україні взагалі не існує офіційно як спорту...відповідно дозвіл неможливо отримати на таку діяльність, але вона і не є забороненою в Україні....
Відповісти
це брехня що організатори надавали 1 медичну допомогу вони зразу втекли протів! их открили уголовну справу по трьох причинах
Відповісти
ти можеш це підтвердити?
Відповісти
а от одна така дописувачка вже видалилась. Слухайте, може її замочили?https://vk.com/shchastyaa
Відповісти
Особисто знайома з організаторами. Дуже відповідальні хлопці. Ведуть активний спосіб життя. Про алкоголь і мови немає. Фатальний збіг обставин.Дуже шкода їх (їм теж по 20 років), як і шкода хлопця, який розбився.Є органи прокуратури, відповідні експерти які і визначать їхню винну.
Відповісти
Треба було ретельно все перевіряти! Вони не знали яка на них відповідальність лежить? Чи тільки гроші знали як рахувати? Сцикуни в 19 років вони вже інструктори, "скороспєлкі".вони і п'яних і голих випускали стрибати! Чути не святі! Нехай відповідають за свою халатність і безмозглість. Вони всі разом взяті не стоять того який був Влад
Відповісти
Голі стрибали, було, а от стосовно п'яних дуже сумніваюсь. З цим було принципово. Звісно, алкотестерів не було, але якщо виникала хоч підозра, що людини випила хоч келих пива чи запах після вчорашнього був - до стрибків не допускали.
Відповісти
я стрибав сам і зі своєю дівчиною)в мене дивилися паспорт і питали вагу і реально я не розумію як так сталось там же два каната як 1 розривається то другій має тримати(співчуваю їм (на їхньому місці міг бути кожний (
Відповісти
Сьогодні у місті Рожище, поховали Влада.
Віка у тяжкому стані , потрібні кошти на операцію.
Відповісти
Жалко молодь, чиясь обачність завжди приводить до смерті, як в житті так і в державі при теперішній владі, батькам бажаю терпіння та жити світлою памяттю.
Відповісти
Яка фамілія Владислава??
Відповісти
Влад Гуз
Відповісти
бачив одного з організаторів на вулиці. Гуляв зі своєю дівчиною і весело посміхався!Ніякої совісті і співчуття!!!ЖАХ!!!!!!!
Відповісти
я тут бачив, що Волинським Новинам закидають піар стрибків. І тут - оба-на!!! Дивіться! Волиньпост теж піарив ті стрибки:
http://www.volynpost.com/news/27146-luck-pidtrymav-majdan-strybkamy-z-50-metrovoi-vysoty-foto
http://www.volynpost.com/news/30166-yak-u-lucku-litaly-dzhampery-foto
Відповісти
Думаю,що цим аматорам роупджамперам потрібно було не втягувати півміста в ту справу!хочеться адреналіну,пострибати,набридла офісна робота- беріть своє спорядження і стрибайте на здоровя! Але навіщо так на тому піаритися і навіщо це піарити,робити комерційний проект???!! Ви ж розумієте,якби не ви то можливо б ті бідолашні хлопчина з дівчиною пішли в кафе або кінотеатр,а ви рекламуюючи скрізь в т.ч. в вол новинах "цю втечу від офісноі роботи" гарантували безпеку=брали на себе відповідальність за іхнє життя! Має бути покарання!
Відповісти
а на ВолиньПості нє? "о времена, о нравы"http://www.volynpost.com/news/41459-luchan-klychut-na-blagodijni-strybky-zarady-onkohvoryh-ditok
Відповісти
Ви знаєте скорочення в т.с. та значення слова "скрізь" чи ви до школи не ходили? Написано: СКРІЗЬ піарили і в Т.Ч.!!!
Відповісти
Я ще пригадую перші стрибки в цьому місці.Думала що з часом все зміниться.А відповідальність організаторів в першу чергу.Це не гриби блін в лісі збирати.Це людські життя.Виходячи з цієї ситуації робиш висновки-що гроші це все.Це не варіант чесного заробітку.Але якщо ви вже ідете на такий ризк,то будьте добрі ставтись до цього більш розумніше,а не "якось буде"За роки роботи можна було 10 нормальних страховок купити,і не тільки страховок.Щодо алкоголю також згідна.Не час і не місце.Дуже шкода що так сталось,але можливо дехто зробить висновки на майбутнє...Такі люди мають бути наказані за свою безвідповідальність.
Відповісти
Значить були на перших стрибках? І не страшно було довіритись, не знаючи кому? Все було нормально? Потім понад два з половиною роки люди проводили стрибки, кількість успішно здійснених стрибків тільки в Луцьку з труби йшла на тисячі! Все було класно, нормально, всі були раді! А тут стався трагічний випадок - відразу почали лаяти, обливати брудом, вони такі-сякі, безвідповідальні...
Спорядження, яке коштує таки недешево, періодично оновлювалось, не знаю чи настільки часто скільки необхідно, але оновлюволось. Стосовно алкоголю була дуже чітка принципова позиці - повна заборона на будь-який алкоголь в будь-якій кількості перед стрибком! Навіть друзям з групи підтримки, що не стрибали і прийшли з пивом, або коли після стрибка хтось, хто не збирався більше в той день стрибати, вирішив зняти стрес і промочити горло холодним пивом - культурно робили зауваження, щоб з пивом відійшли хоча б на пару метрів, а не пили у всіх на виду під трубою.
Стосовно покарання не хвилюйтесь, розберуться, хто у цьому вповноважений - і тоді будуть висновки і наслідки.
Відповісти
А чи були вікові обмеження,спитаю вас як обізнаного експерта,і як вони контролювалися?
Відповісти
Були чітко прописані правила:
http://vk.com/topic-86114801_31258536
До 16 стибати можна виключно в присутностіі когось батьків зі свідоцтвом про народження дитини і паспортом.
(мінімум, щоб на дитину можна було одягнути і затягнути альпінський обвяз страховки без ризику, що вислизне з нього).
З 16 до 18 з паспортом і з письмовим дозволом когось з батьків, з вказаним телефоном когось батьків, на який організатори могли подзвонити для первірки.
Якщо візуально виникали сумніви, що людині вже виповнилось 18, могли запитати паспорт і в разі його відсутності не допустини до стрибка.
Був прецидент, що 11-річна дівчинка стрибала в тандемі з батьком і в Рівному такого ж віку хлопчик з дядьком. Дівчинка потім хотіла сама, але її не допустили до самостійного стрибка.
Не знаю, наскільки строго завжди це контролювалось і як в конкретному випадку з Вікою, але, думаю, слідчі вже це з'ясували.
Відповісти
Тоді виникає питання: ЧОМУ 16 річні допускалися до стрибків БЕЗ присутності батьків????
Відповісти
Якщо 16 років вже виповнилось і людина має паспорт, то можна без присутності, а лише з письмовим дозолом. Стандартні правила, що використовують більшість команд України.
Відповісти
Воно то так,але дозвіл від мами не перевірявсія,і не міг апріорі. Бо його не давала вона
Відповісти
Якщо так, слідству цей факт напевно відомий і буде відповідно оцінеий. Наскільки знаю, коли на стрибках була присутня головна їх засновниця Віка (та що Семенюк, вона ж Містерія), вона завжди ретельно ставилась до допуску і перевіряла документи, якщо були якісь сумніви в повнолітті. В той день її не було, значить за старшого що керував допуском і чергою внизу був "керуючий базою" або один з Ігорів або Володимир, хлопці толкові й відповідальні, а тут значить прогавили! Можливо зіграло роль, що вона прийшла з хлопцем, якого інструктори знали в лице, бо він і у них раніше стрибав і на парашут з їх компанією їздив, а тут привів свою дівчину на тандем, то й забули її спитати документи і допуск.
Відповісти
Мама Вікі каже, що вона не знала нічого про стрибки. це вона повідомила особисто на одному з українських каналів. Вона не давала ні письмового ні усного дозволу. Тому варто зробити висновки про ту шаражкіну контору і стрибунів оргів. До речі, тому та так звана вона ж містерія віка семенюк навіть до групи допомоги постраждалій дічвинці не вступила. Вже півміста допомагає, а сама винна сховалася. хай би щось би сказала чи якось пояснила чому так сталося
Відповісти
Респект що не пустили 11-річну!!!
Відповісти
Бачила маму Вікторії, вона аж посивіла з горя. А ще бідна має гроші шукати на лікування доньки. Це ж стався нещасний випадок з вини організаторів(!!!) нехай і оплачують лікування дитини повністю! Але, де ж їх найдеш?
Відповісти
я б ненаважилася
Відповісти
Хтось в курсі будуть когось із організаторів судити по конкретній статті?
Відповісти
Люди, як завжди, судять інших, не бачачи далі свого носа. Думаю ваші коментарі і поради тут лишні, принаймні тому, що більшість їх нелогічні і необ'єктивні. Шкода постраждалих і їх сім'ї, так само і організаторів, що потрапили в цю ситуацію. У будь-якому разі є служби, які займаються цією справою, і я надіюся, що причини будуть вияснені, а винні - справедливо покарані.
Відповісти
хтось має контактний номер телефону мами?
Відповісти
На сьогоднішній день Віка перенесла 10 операцій у Києві буде ще одна Вона вже як колись мамі Влада дала обіцянку буду жити за нас обох і стану вам дочкою
Відповісти
Останні новини
У Луцьку внаслідок невдалого стрибка розбився хлопець, дівчина в реанімації
15 лютий, 2015, 19:41