Надвечір бойовики планують йти в наступ

Надвечір бойовики планують йти в наступ
Інтенсивність обстрілів з боку бойовиків у зоні АТО зростає.

Станом на 19:00 українські військові були обстріляні 32 рази. Про це повідомляють у прес-центр АТО, - інформує ТСН.

У повідомленні йдеться про те, що найгарячішим місцем на Сході України упродовж 15 лютого залишається Дебальцівський напрямок. Там ворог наносить удари із різних зразків зброї, у тому числі і з "Градів".

Також бойовики ведуть вогонь на Луганському та Донецькому напрямках.

"За оперативною інформацією сьогодні ворог намагатиметься штурмувати місто Дебальцеве. Крім цього, з метою провокації противник планує обстріляти місто Донецьк", - йдеться у повідомленні прес-центру АТО.

З оперативних джерел відомо, що бойовики планують захопити Дебальцеве зі сторони населених пунктів Горлівка та Вуглегірськ. Загалом, упродовж дня терористи понад 60 разів обстріляли позиції сил антитерористичної операції.

"Ця хронологія підтверджує, що ворог не дотримується мирних зобов'язань, і з кожним днем намагається захопити якомога більше наших територій", - йдеться у повідомленні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Президент каже, до котла немас. Це дебальцевський плацдарм. Там с танки, гармати, гмина iжа тощо. Президент не може брехати
Відповісти
Менше б змі коментували було б більше користі , або звіт робили б раз в тиждень.
Відповісти
Це не ЗМI, а виступ Президента добу тому по телебаченню у Штабi АТО. Так казав Порошенко. На Ютьюбе с його промова. Ви не згоднi? Президент завжди каже правду!
Відповісти
Президент говорить те що йому доповідають! Тобто його можуть неправильно інформувати про реальний стан! Ще є варіант що він так говорить щоб не робити паніки, хоча котел має місце! Сепари не будуть дотримуватись перемирья і ніколи не дотримувались його, їм нова гумка прийшла! В них завдання зруйнувати, зрівняти із землею Донбас щоб він ще років 10 не міг відбудуватись та жити нормально!
Відповісти
все до болі знайоме,з екрана телевізора президент запевняв,що іловайського котла немає,результат всім відомий.Чомусь дуже страшно за наших хлопців,які утримують Дебальцево,перемир'я не для них.
Відповісти
Коли це призеденти гоаорили правду)))аж смішнл читати
Відповісти
Останні новини
Надвечір бойовики планують йти в наступ
15 лютий, 2015, 21:50