У закон про воєнний стан внесуть зміни

У закон про воєнний стан внесуть зміни
Рада національної безпеки і оборони схвалила пропозицію Президента України про внесення змін до закону про воєнний стан.

Про це повідомив секретар РНБО Олександр Турчинов за підсумками засідання, - передає Еспресо.TV.

"Враховуючи постійні порушення російськими терористичними угрупуваннями тих мирних домовленостей, було ухвалено рішення про внесення змін до закону про воєнний стан", - сказав він.

Також за словами секретаря РНБО, затверджено план проведення багатонаціональних навчань у 2015 році та допуск іноземних збройних сил в Україну.

Як уточнив Олександр Турчинов планується, що у навчаннях будуть брати участь країни НАТО та стратегічні партнери України.

Нагадаємо, Президент України Петро Порошенко запропонував Раді національної безпеки і оборони і парламенту внести зміни до закону про воєнний стан в умовах гібридної війни, а також розглянути можливість проведення національних навчань Збройних сил України.

"Ми повинні боронити державу. За моїм дорученням опрацьований проект внесення змін до закону "Про воєнний стан". Він враховує той досвід, особливості гібридної війни, яка плавно перетікає в повномасштабну, яку маємо багато місяців. Я дуже сподіваюся, що сьогодні РНБО і парламент після обговорення зможе підтримати позиції щодо внесення змін до цього закону", - сказав Президент.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.