У Луцьку відбувся чемпіонат зі спортивного туризму. ФОТО

У Луцьку відбувся чемпіонат зі спортивного туризму. ФОТО
У спортзалі Луцької ЗОШ І-ІІ ступеня № 11 - колегіум відбувся відкритий чемпіонат міста Луцька серед школярів зі спортивного туризму в закритих приміщеннях.

Організаторами цьогорічних змагань були комітет з фізичної культури та спорту, управління освіти та міський центр туризму, спорту і краєзнавства учнівської молоді Луцької міської ради, а присвячені вони були пам'яті Героїв Небесної Сотні, - повідомляє прес-служба Луцької міської ради.

На змагання прибуло близько ста учасників з Старовижівського, Луцького районів, а також учні з обласного центру.

Хвилиною мовчання учасники змагань пом'янули Героїв Небесної Сотні.

Змагання проводилися окремо серед юнаків та дівчат 2003 р.н. і молодші, 2002-2001 р.н., 2000-1999 р.н. і 1998 р.н. та старші.

За підсумками проходження дистанції у групі дванадцятирічних, де змагалося 38 спортсменів, переможцями стали: Анна Панасюк зі Старої Вижівки (тренер Оксана Яскульська) і Богдан Симус з Гіркої Полонки (Андрій Востріков).

Серед 27 чотирнадцятирічних спортсменів перемогли лучани - Дарина Писарчук (Василь Войтович) і Владислав Шарун (Тарас Мельник).

У групі шістнадцятирічних серед 21 учасника також не було рівних лучанам - Юлії Колесниковій (Вікторія Мелимука) та Антону Шевчуку (Андрій Єрко, Олег Черчик).

У групі найстарших і найдосвідченіших, яка була представлена лише 9 спортсменами, перемогу знову здобули лучани - Анна Климчук (Василь Войтович) і Дмитро Тимощук (Ярослав Волинець).

Переможців та призерів у всіх вікових категоріях нагородили дипломами, грамотами та медалями від організаторів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.