Депутатів Луцькради непокоїть луцький спиртзавод

Депутатів Луцькради непокоїть луцький спиртзавод
Депутатів Луцькради турбує те, що досі невідомі усі подробиці змін у роботі Державного підприємства «Луцький спирто-горілчаний комбінат».

Це у своєму депутатському запиті 21грудня під час сесії Луцької міської ради озвучив депутат міськради Сергій Сівак.

За його словами, до нього звернулися мешканці міста з проханням прояснити ситуацію пов’язану із недостатнім інформуванням населення про діяльність Державного підприємства «Луцький спирто-горілчаний комбінат».

«Сам факт недостатньої відкритості висвітлення роботи підприємства, яке сподівається на підтримку своєї продукції з боку широкої аудиторії потенційних споживачів, вже викликає, м’ягко кажучи, здивування. Незаперечним фактом є відсутність торговельної мережі високоякісної брендової горілки марки «Віват» та зміна юридичної адреси підприємства», - йдеться у запиті.

Ще, зі слів Сівака, викликає занепокоєння невизначеність майбутнього двохсот працівників заводу, які зайняті в процесі виробництва.

Також турбує обранців громади, за словами Сівака, і припинення надходжень коштів до міського бюджету від діяльності заводу.

Потому в запиті Сергій Сівак просить секретаря Луцькради Григорія Пустовіта протягом найближчого часу організувати зустріч адміністрації комбінату з представниками депутатських фракцій міськради під час якої розглянути такі питання: які втрати поніс міський бюджет Луцька від перенесення юридичної адреси підприємства Луцький СГК в місто Бровари Київської області, які прогнозовані втрати проектованого зараз міського бюджету 2012 років від цих змін і чи будуть збережені робочі місця.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Депутатів Луцькради непокоїть луцький спиртзавод
21 грудень, 2011, 11:43