У Луцьку попрощалися із загиблим в аварії бійцем ДУКу. ФОТО

У Луцьку попрощалися із загиблим в аварії бійцем ДУКу. ФОТО
Рідні, бойові побратими та небайдужі лучани прийшли попрощатися із загиблим 25 лютого бійцем Добровольчого українського корпусу Юрієм Федчуком.

Похорон бійця відбувся у четвер, 26 лютого.

Вшанувати пам'ять «кіборга» зібралися багато бійців АТО із ДУКу, «Айдару» та інших підрозділів, а також активісти «Правого сектору» й інших організацій. Похоронна процесія пройшла від будинку Юрія Федчука на вулиці Гнідавській до храму Великомученика і цілителя Пантелеймона у селі Рованці. Там відслужили молебень за загиблим.

Нагадаємо, 25 лютого у ДТП на місці аварії загинув представник Добровольчого українського корпусу (ДУКу) Правого Сектору 47-річний Юрій Федчук. Його позивний був Юз. Він, кажуть побратими, нещодавно повернувся зі Сходу на ротацію.

На місці трагедії були очевидці, які стверджували, що за кермом був активіст «Самооборони Волині».

Як повідомляє ІА «Волинські новини», з’ясувалося, у активістів «Правого сектору», які їхали зі штабу організації, заглух автомобіль - ВАЗ 2109. Автівку припаркували на узбіччі проспекту Відродження біля Волинської обласної дитячої клінічної лікарні, увімкнули «аварійку». На підмогу прийшли колеги на червоному Mercedes Vito, який викликали активісти. Власне, до нього намагався причепити поламаного «жигулі» постраждалий.

Як стало відомо, автомобіль збив чоловіка, який саме намагався причепити буксирувальний трос. Він, кажуть, просто не встиг відскочити.

Удар видався настільки потужний, що передня частина Mercedes'у наразі дуже пошкоджена, в автомобілі спрацювали подушки безпеки, а із загиблого злетіли навіть міцно зашнуровані берці.

Автівка летіла із шаленою швидкістю, кажуть очевидці. Більше того, водій, переконують свідки аварії, був у нетверезому стані. Він, вийшовши з автомобіля, голосно кричав, мовляв, з «Самооборони» та закликав комусь передзвонити.

Активісти «Самооборони Волині» оприлюднили заяву, у якій засудили злочин члена своєї організації.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
прийшла людина з вiйни додому!вiйну пережила...а тут якесь бидло забрало людинi життя!!!!
Відповісти
Підтримую...зараз почнуть один одного валити-(не дай Бог)
Відповісти