У Ковельській райраді «засідає» чиновник-регіонал

У Ковельській райраді «засідає» чиновник-регіонал
У складі колегії Ковельської районної ради продовжує числитися «уповноважений депутатської фракції Партії регіонів» Степан Топольський.

З цим списком можна ознайомитися на офіційному сайті представницького органу Ковельщини, - пише Kowel.com.ua.

«24 лютого відбулося засідання колегії районної ради щодо розгляду проекту порядку денного сорок четвертої сесії. Я брав участь в ньому замість голови нашої депутатської фракції ВО «Батьківщина» Тита Абрамчука. Так ось напроти мене сидів Степан Топольський. Виявляється, він представляє на колегії депутатську фракцію "Партії регіонів". Але ж такої фракції в районній раді уже давно немає! То кого ж представляє шановний Степан Степанович? Регіоналів у раді не повинно бути!» – говорить депутат Ковельської районної ради Анатолій Корнійчук.

У складі колегії райради значаться аж два керівники фракції ВО «Батьківщина» – Тит Абрамчук та Сергій Повар, хоча легітимним з них є лише Тит Борисович.

Сам же Степан Топольський працює керівником апарату Ковельської районної державної адміністрації, відповідаючи за організаційну роботу та дотримання законодавства з питань державної служби. На виборах 2010 року він хоча й був позапартійним, проте суб’єктом його висування виступила районна організація "Партії регіонів".

У виборчому списку регіоналів до ради Степан Степанович був під номером 11, але перемогу здобув по Білашівському виборчому окрузі № 3, обійшовши чотирьох конкурентів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пора мобілізовувати!
Відповісти
Теж мені новина чи дивина. В камінь-каширській РДА теж керівником апарату РДА залишилась працювати затята регіоналка Ольга Ващук!Вона навіть заяву за власним бажанням не писала!Бо має прокуроський "дах" в Луцьку..От вам і парашенко, яценюк і турчинов-революціонери жєрові.сіли самі в крісла-ще й ригів пригріли!
Відповісти