У скарбничці волинських спортсменів – 15 медалей

У скарбничці волинських спортсменів – 15 медалей
Веслувальники Волині – учні Волинської обласної школи вищої спортивної майстерності – здобули п’ятнадцять медалей різних ґатунків на чемпіонаті України з веслування на байдарках і каное.

Змагання проходили з 30 травня по 3 червня 2012 року у місті Дніпропетровську, повідомляють в управлінні у справах сім’ї, молоді і спорту.

Чотири золоті медалі на дистанціях байдарка-одиночка 500 м, байдарка-двійка 500 м, байдарка-двійка 200 м, байдарка-четвірка 500 м та одну бронзову на дистанції байдарка-одиночка 200 м виборола майстер спорту України міжнародного класу Марія Василевська – член національної збірної команди України, представниця спортивних товариств «Колос», «Збройні сили України».
Тренери спортсменки – заслужений тренер України Тарас Шевченко та Ольга Мухаметаліна.

Золоту медаль на дистанції каное-двійка1000 м, срібну медаль на дистанції каное-одиночка 4 х 200 м та бронзову медаль на дистанції каное-двійка 500 м завоювали майстри спорту України міжнародного класу Юрій Вандюк (тренери: заслужений тренер України Федір Семенюк та Василь Прохорук) та Андрій Рибачок (тренери: Федір Семенюк та Сергій Самрук).

Спортсмени є членами національної збірної команди України, представниками спортивного товариства «Колос».

Дві медалі на дистанціях каное-одиночка200 м та каное-одиночка 4 х 200 м завоював майстер спорту України міжнародного класу В’ячеслав Цехош, представник спортивних товариств «Колос», «Збройні сили України».

Його тренує заслужений тренер України Тарас Шевченко.

Бронзову медаль на дистанції каное-четвірка1000 м завоювали майстер спорту України Дмитро Гринько (тренер – заслужений тренер України Тарас Шевченко) та кандидат у майстри спорту України Василь Лучко (тренери: заслужений тренер України Тарас Шевченко та Ольга Мухаметаліна).

Спортсмени є представниками спортивного товариства «Колос».

Усі веслувальники – вихованці СДЮШОР «Олімп» міста Луцька.

Майстер спорту України міжнародного класу Володимир Троцюк – член національної збірної команди України, представник спортивних товариств «Збройні сили України», «Україна», вихованець СДЮШОР «Ніка-Сільмаш» міста Ковеля – на дистанції каное-одиночка 4 х 200 м посів третє місце. Його тренер – Василь Прохорук.

За результатами виступів на цих змаганнях Марія Василевська та В’ячеслав Цехош братимуть участь у складі національної збірної команди України в чемпіонаті Європи, який відбудеться з 21 по 24 червня цього року в міста Загреб (Хорватія).


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У скарбничці волинських спортсменів – 15 медалей
08 червень, 2012, 11:45