На Маневиччині знайшли ще понад півтисячі небезпечних предметів

На Маневиччині знайшли ще понад півтисячі небезпечних предметів
За останні 5 днів поблизу залізничної станції у селі Цміни Маневицького району сапери очистили ділянку площею 0,16 га, виявили та вилучили 540 одиниць вибухонебезпечних предметів.

Про це повідомили у ТУ МНС України у Волинській області.

До виконання робіт залучено особовий склад групи піротехнічних робіт в кількості 5 чоловік та спеціальну техніку КраЗ та УАЗ.

Для забезпечення комплексу робіт тут обладнали робочий майданчик, який включає в себе пункт управління, під’їзні шляхи, стоянку для автотранспорту, місця зберігання обладнання і матеріалів, вибухонебезпечних предметів, відпочинку та збору металобрухту.

Усі роботи щодо виявлення, вилучення, знешкодження, транспортування та знищення проводяться з чітким дотриманням заходів безпеки, запевняють рятувальники.

Робота піротехніків ускладнюється твердістю та насиченістю ґрунту металом, гравієм, щебенем, а також значною глибиною залягання боєприпасів – до 50 сантиметрів і глибше.

Загалом з 14 травня виявлено та вилучено 970 вибухонебезпечних предметів, серед яких, авіаційні бомби, артилерійські снаряди, міни.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Маневиччині знайшли ще понад півтисячі небезпечних предметів
08 червень, 2012, 12:06