У Волинській ОДА «розділять молодь і спорт», міністр - проти

У Волинській ОДА «розділять молодь і спорт», міністр - проти
У структурі Волинської облдержадміністрації розформують управління у справах молоді та спорту, натомість "молодь" приднають до управління освіти та науки, а для опіки спортом створять відділ.

Про це йдеться у розпорядженні голови ОДА Володимира Гунчика від 26 лютого.

Нові струтурі підрозділи будуть називатися управління освіти, науки та молоді Волинської ОДА і відділ з питань фізичної культури та спорту Волинської ОДА.

У першому буде працювати 19 людей, у другому - 9. Раніше в управлінні молоді та спорту працювали 15 людей, в управлінні освіти та науки - 21.

Нагадаємо, раніше нардеп Ігор Гузь на своїй сторінці у Facebook висловив аргументи проти реорганізації, які адресував у зверненні зокрема міністру молоді та спорту Ігорю Жданову.

Наводимо аргументи Гузя без змін та правок:

1. Дане управління саме в такій формі існує не один рік і має непоганий базис своєї діяльності. Окрім того на центральному рівні існує Міністерство молоді та спорту яке курує цей напрямок. Яка логіка розділяти ці два напрямки при тому, що профільне міністерство залишається цілісним?

2. У випадку передання молодіжного напрямку освітянській структурі це призведе до втрати його як такого. Очевидно, що освітяни давно займаються молодіжною проблематикою, але під своїм кутом зору.

3. Де громадські слухання з цього приводу? Де врахування думи молодіжних організацій? Де адекватна аргументація для суспільства і всіх зацікавлених осіб?

4. За моєю конфіденційною інформацією дані кроки зумовлені бажанням окремих чиновників ОДА звільнити з займаної посади начальника управління освіти та науки Валениту Загреву, так як процес приєднання молодіжного напрямку передбачає реорганізацію і освітянського управління з відповідним перепризначенням чи звільнення чинного керівництва.

Я не даю оцінку діяльності Загреви, але можна знайти інші способи кадрових рішень, а не ламати систему яка вибудовувалася роками.

5. Мав розмову з міністром молоді та спорту Ігор Жданов який ставиться до цієї ініціативи критично і не бачить у цьому сенсу. На таку позицію варто зважати.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 126
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ей троляки де ви є? Пишть поки є про що.
Відповісти
Тобто, Мiнiстерству буде пiдпорядковуватись вiддiл з ОДА? До управлiння освiти додастся ще функцiя роботи з молоддю, яку курувало Мiнiстерство молодi та спорту. А Квiт в курсi? I це все заради перестановки кадрiв? Це мабуть або у Загреви манiя переслiдування, або пiдкилимнi iгри вiд яких стрясне всю область. Як би так не вийшло, щоб пiсля такого самоуправства через кадровi амбiцiї замiсть Загреви не звiльнили наприклад Мишковець.
Відповісти
Ні звільнять Загреву.
Відповісти
Хіба у молоді тільки й проблем, що освіта? А робота, а дозвілля? А сім'я?
Відповісти
Бачте, коли в управлiннi мододi та спорту проблеми молодi вирiшувала одна людина, про ефективнiсть мови не могло бути, яким би хорошим спецiалiстом та людина не була. зараз все ж дiйшли висновкiв:
1. При управлiннi освiти i науки, створюється вiддiл молодi штатом 5 працiвникiв прийнятих за конкурсом (не з числа працiвникiв управлiння освiти);
2. ОБОВ'ЯЗКОВО повинен бути заступник з молодiжних питань.
IMXO реформа на часi без сумнiву, головне погодження з Мiнiстерствами питань пiдпорядкування.
Відповісти
ти би в АТО сходив на рік і висловив власну думку, а?
Відповісти
Розумне рішення. А щодо Загреви - то це взагалі помилка природи - треба було її давно звільнити, бо розвалить ту освіту зовсім.
Відповісти
Загрева дальше веде себе так ніби має мужа депутата. Людей ненавидить, кажуть і Людку вже звільняє.
Відповісти
А що ж це Ви лючанко 2 коменраря пiд рiзним нiком пишете? А як себе веде людина, яка має мужа-депутата?
Відповісти
Людмила Володимирiвна, Ви лише на рiвнi управлiння методом пiдкилимних iгор здатнi себе пiарити i то не на довго. Як звiльнить то дуже правильно вчинить.
Відповісти
Певно у Вас є надповноваження обговорювати хто як себе веде?
Відповісти
Обговорювати можне хто хоче і кого хоче у нас демократія. Значи ту Загреву, то тут дійсно слів немає. Таке хамло і в освіті, ЖАХ???)))
Відповісти
Демократiя без помiркованостi не жаль не завжди на благо...
Відповісти
Можливо це не вона хамло? Бо в основному у всiх хто так висловлюється - проблеми з психiкою. Навчiться сприймати людей такими, якi вони є.
Відповісти
Питання вирішене - Загреві в освіті не місце. Вистачило рік правління цієї хабарниці.
Відповісти
У нас ще є конституцiя, як можна питання таких об'єднань вирiшувати без Києва? Самоуправство чистої води, управлiння повиннi вiдповiдати мiнiстерствам! Щоб звiльнити одну людину треба стрясти всю область?
Відповісти
Аби комусь звiльнити мiсце можна i обласний устрiй помiняти.
Відповісти
от до Загреви хоч з добром, хоч з бобром - вона не вмiє чути! Тому i потрапляє в такi ситуацiї. А Плахотна певно думає, що якщо входить в комiсiю то її не "реорганiзують"?
Відповісти
Плахотну, ту може і залишать, раз таки ввійшла в комісію, а хабарницю, і те неврівноважене і навіжене Загрево гнати треба.
Відповісти
Людмило Володимирiвно це Вам знову щось Гордiєнко у приймальнi нарадила?
Відповісти
Плахотна самореорганiзується, так i не вiдлiпивши свого слизького, наглого, брехливого язика вiд крiсел високих чиновникiв. Нiчого особистого.
Відповісти
Ну вже до такого брехливого і наглого язика як в Загреви Плахотній далеко. Геть Загреву з освіти.
Відповісти
Це верх того на що здатна Людмила Володимирiвна. Хай би принесла на обговорення листи за пiдписам регiонала у своєму виконаннi про заборону участi у мiтингах. Що ж так, стiльки паперiв побрала, а про цi забула...
Відповісти
Самореорганiзується = пiде викладати пластилiн.
Відповісти
Прочитавши багато різних статтей про освіту за останній рік можна проаналізувати: Загреву жентуть як ту собаку бродячу, а вона все одно лізе нагло. Та ще й інших брудом обливає. До прикладу, Плахотна нормальна, порядна людина. Вже давно треба було піти, Загреві, а то виженуть з позором. В освіті таким людям як Загрева не місце.
Відповісти
Панi, а Ви коментарi не читайте, бо на правах ананiмностi К-О-М-Е-Н-Т-А-Р-Я-М-И-М-О-Ж-Н-А-С-Т-В-О-Р-И-Т-И Щ-Е-Т-У-К-А-Р-Т-И-Н-К-У...
Відповісти
можна посилання на тi статтi для ознайомлення?
Відповісти
От всiм нам мабуть було видно хто зливає Загреву i пiсля приходу рига-Хомича i зараз. Вона її рекомендувала заступником... Що ж... ААА, дайте здогадаюся - це мабуть поки Загрева у вiдпустцi була, то Люда зголосилася бути головою комiсiї з реорганiзацiї... ну-ну допоможе подрузi знову "у ВIППО" пiти.
Відповісти
Плахотна пройшла громадські слухання чого ще хотіти. А загрева ????? це вершина цинізму і дурості. Така людина не повинна працювати. Нехай розкаже скільки і кому роздавала хабарі (в т.ч. і Карпюку) щоб влізти в крісло начальника.
Відповісти
Я Вам скажу - громадськiслухання на посаду нового начальника БУДУТЬ. Та що там, всiм вiдомо яку реальну пiдтримку має плахотна (свiдомо з маленької букви) в колективi i як вона приходила слухання. Хто був технiчним кадидатом? Цей самий екс-регiонал, який точно знав що не пройде?
Відповісти
ОСЬ I ВСЕ! Плахотна керiвник...
Відповісти
на керівника Плахотна не потяне - максимум заступник, а Загрева нехай іде працювати по своїй освіті - у садочок вихователькою або нянею)))
Відповісти
Люда - тамбовський вовк тобi Боря.
Відповісти
І Слава Богу!
Хоч люди не будуть боятися заходити в кабінет і про свої проблеми розказувати.
Буде нормальний чесний керівник який буде робити все по закону і по свовісті, а не теран безголовий, який робить все як йому заманенться по указу всяких алкоголіків з ВР.
Може Людмила Володимирівна не кращий керівник, але порівняно з загревою це небо і земля.
Відповісти
Ваша освiта, Людмило Володимирiвно Вас так i не наздогнала перед пенсiєю...
Відповісти
Що теж є дуже добре... в аспектi на кожного хитрого свiй мудрий.
Відповісти
То не голосуйте за алкоголiкiв, не буде їх в ВР.
Відповісти
"По сВовiстi" то так - це Плахонта вмiє.
Відповісти
Якщо Загреву не забрати з управління освіти, то через рік, я не здивуюся, якщо не лише реорганізують, а й ліквідують те управління освіти.
Відповісти
Зчепилися дві баби, ще патли повидирають одна одній. Ото сміху буде))). Як таке творять на роботі, то можан собі уявити як вони спілкуються поза нею. Вихід - нагнати обох.
Відповісти
У вас неправильна інформація, у них дуже гарні відносини. Загрева кого-небудь не буде штовхати на заступника. Але ж Плахотна була комуністка, а вони всі йшли "в бой" по людях. Куди дивилась Загрева????
Відповісти
Шановна громадо! Депутат Гузь 23 лютого висловив правильну думку щодо реорганізації управлінь, але 26 лютого вже маємо розпорядження. Кому зараз вигідна трата державних коштів на перереєстрацію управлінь, виготовлення печаток, зміну статутів... та ігри з посадами.Бо наша влада працює лише на емоціях, "хто кого", боротьба за теплі місця. Схаменіться поки не пізно
Відповісти
Повнiстю Ваc пiдтримую. Якщо управлiння молодi працює неефективно потрiбно було ще ранiше реформавати управлiння молодi з середини, призначити йому начальника в кiнцi-кiнцiв. Хоч,слова що влада працює лише на емоцiях не варто сприймати широко, так працюють не всi. Ще одине - для обговорення даного звернення у вiльному доступi є сторiнка Iгора Гузя на facebook, а тут хтось на емоцiях, чи нi, користуючись анонiмнiстю просто робить "певну картинку". P.S. Щиро хочеться вiрити, що громада областi не допустить прийняття неправильних кадрових перестановок, якщо такi матимуть мiсце.
Відповісти
Завжди спрацьовувала народна мудрість про велику українську зелену жабу. Тільки з управління:робота злагоджена, всі працюють, тиша, спокій, вирішуються проблеми, які були, є і будуть. Кому вигідно все це порушити? Людям, які не втримались на своїх посадах? але така поведінка ще нікому честі не добавила.
Відповісти
Всю цю кухню обєднання заварила Мишковчиха Светка, яку регіонали зробили начальником соцзабезпечення чи як там, а сьогодні і сама пристроює регіоналів. Це бувші екс-начальники управлінь, які хочуть обєднати.
Відповісти
Тепер мені зрозуміло чому на похоронах гарної людини стояли в купі четвірка регіоналів: Мишковець, Хомич, Курилюк, Карнаухова....НОСТАЛЬГІЯ.......
Відповісти

VoxPopulis, Освітянин, Вчителька - одне і теж. Загревині "гав-гав" дорвалася до комп`ютера це добре видно по стилю викладення тексту. Не метушися Загрево - вали з управління. Де там спокійно??? Здуріли. Громада області вже прийняла вірне рішення.
Відповісти
Тобою керують дистанцiйно, дивлячись, якi ти напишеш коментарi у вiдповiдь - аналiтiк диванний.
Відповісти
Жах яка мова у прихвостнів загреви. Модераторе куди Ви дивитесь. Що це за слова?
Відповісти
Колишній це вже ти пр*ок, а ми лише починаємо. Якщо це писала загрева то я не дивуюсь це їй властиво такий стиль розмови. А якщо один із небагатьох прихвостнів - то ти вже історія. Через трохи бульше місяця вали.
Відповісти
до коментаора 08:55. Це Ви до кого? Бо я наприклад уже дууже давно там не працюю i не буду працювати в управлiннi нiколи. Маєте що сказати по темi реорганiзацiї управлiнь, вигiдностi чи невигiдностi їх об'єднань, будь-ласка пишiть, подискутуємо. Писанина про те хто чий прихвостень мало кому цiкава.
Відповісти
Ой, людоньки, раз уже зайшла така мова. Розкажу я вам одну iсторiю, мо хто допоможе. Справа в тому, що у моєму будинку живе сусiдка, вона менi чесно кажучи абсолюьно не подобається. Вродi й привiтається i все таке, та й усмiхнеться завжди, так от кажуть про неї люди, що хамло вона останнє, говорити не вмiє, обзивається, плює, п'є, бухає та спiває, дiтям їсти не дає. Тож прошу чиновникiв почприяти виселенню цiєї сусiдки в iнший будинок, а то знаєте, як кажуть значить це не просто так...
Відповісти
хахаха!!! Що ти мелеш! Те що реорганiзують, це геть не правильно, хоч там не тiльки Загреву, а всiх треба зачистити, i набрати за конкурсом, та не тiльки 5 чоловiк, як говорилось на слуханнях, а всiх, так ми i зробим! Жаль та реорганiзацiя не найкращий для цього варiант, але як вже є, так що готуйся параноїку, бо не тiльки загреву випруть.))) Пиши далi, Я падссталом)))
Відповісти
А то ти певно Володя Матвiюк! Як там, вже Олешко за Валю? Вже перти не вигiдно? От ти i строчих тут коменти за тепер вигiдного Олешковi шефа?
Відповісти
Мо вам телефонний довiдник управлiння скинути? Так легше буде...
Відповісти
Давай домовимось, називай мене Ляшком... ну раз стать не можеш визначити.
Відповісти
Олешко Ляшко... Петро Степанович вибачте, дуже вас поважаю, нiчого особистого.
Відповісти
Я б на твоєму мiстi монатки слiдом за ненависною начальницею збирало. Пане Жданов, пiдтримуйте нас i надалi. Не вiддавайте тим нездарам напоталу молодь i спорт Волинi! А ще краще Карнаухову нам повернiть!
Відповісти
Галю - не надійся. Пройшли твої часи. Сидиш у ВІППО - сиди.
Відповісти
Жах. Ми з такими працювати не будем! Що вони роблять ще крiм виливання бруду один на одного? Хоча це не ми, а ВОНИ з НАМИ не будуть працювати. Ми знаєте i без начальника працювали, хоч не зовсiм ефективно, але точно не так... У нас хоч розумiють що таке посадовi обов'язки.
Відповісти
Правильно! Хай валять, як культури та розуму немають! Тодi можливо в управлiннi буде знову прстижно працювати.
Відповісти
Волинь пост, чому витираєте коментарI про загреву i її десятку отважних прихвостнiв? Можливо там був мат, зате все правдиво написано!
Відповісти
0777 витирають бо ти як був олiгофреном так ним i залишишся, не зважаючи на те хто тобою керуватиме. Не вмiєш розмовляти з людьми iди мети вулицi.
Відповісти
ПРИЗНАЧТЕ НАЧАЛЬНИКОМ ЛЮДМИЛУ ВОЛОДИМИРIВНУ ПЛАХОТНУ.
Відповісти
Коментар "111" теж мат - чому не видаляєте. Що пан "П....ко" під Загревою сидить?
Відповісти
Загрев, Малащуків, Чередніченків, Савчуків та інших гнати (сказано без матів), бо це г*вно.
Відповісти
I ще там була пропозицiя Плахотну Людмилу Володимирiвну зробити начальником.
Відповісти
Пропозицiя поступила вiд Плахотної Людмили Володимирiвни.
Відповісти
Людмила Володимирiвна цього не пише, не треба пiддаватись на провокацiї.
Відповісти
Так таки коментар "111" з матюком так і не був видалений. Видаліть його, згідно з правилами коментрі, які містять нецензурні слова повинні бути видалані.
Відповісти
кометнар "1112 від 06 березня прошу видалити
Відповісти
Знаю Плахотну - хороша, чуйна і розумна жінка. Якби всі такими були - був би усюди порядок.
Відповісти
Так! Якби її призначили начальником був би толк. А за загреву, що за грошi пишуть? Бо i П...енко коментарi не видаляє, i пiдписуються освiтянами чи колишнiми працiвниками.
Відповісти
"Якби всі такими були - був би усюди комунiзм". Там щось було про Publik Rilations? Так от Ви Людмило Володимирiвно i з цим недолуго справляєтесь. Хiба що вчасно, як завжди)))
Відповісти
Тік, тік
Відповісти
Нарешті, бо в тій освіті вже треба було давно навести порядок. На хвилі революції Загрева пропхнулась до керівництва освітою. За рік її так званого правління ледь не знищила освіту. Навколо себе сіє лише ненависть, ворожнечу та підтримує хабарництво. Гіршого керівника освіта ще не знала.
Відповісти
Марта як приходила за документами про звiльнення, то ховалась в бухгалтерiї вiд Загреви, бо Загрева написала лист про її переведення з ЦТСЕ у МАН. А коли зустрiла її Загрева в управлiннi, то та зробила вигляд, що не знає про такi Загревинi намiри, виставивши таким чином Загреву на посмiховисько людей, якi стояли в коридорi. Так що у Вас застарiла iнформацiя. В головному ви правi гнати всiх.
Відповісти
Загребо хватись з себе дурня клеїти, вали з управління і дай людям працювати. І ще захопи з собою своїх Слизщуків. Тобі в даній установі все одно нічого не світись, а ми то як зраділи.
Відповісти
БРIВО!!!
Відповісти
Ти що хворе, чи головою об асфальт вдарилося "азіров"
Відповісти
Тiк, як скiжете.
Відповісти
Такi люди як Загрева та iншi (публiчнi) можуть самi про себе гадостi писати, щоб отримати потрiбну протилежну реакцiю. Кому здалася твоя писанина? Хiба що курам на смiх!
Відповісти
Панi що ви "Микаєте"? Вам навiть не свiтить отаке "микання" в вашу адресу. Вас або виперли, або пруть поганою мiтлою. Поки люди вашого вiку щось роблять для суспiльства, ви користуючись безкоштовним iнтернетом для секретуток позорите освiту областi. Перечитуйте свої коментарi через деякий промiжок часу, i покажiться психiатру бо ви ПОЗОРИЩЕ.
Відповісти
Залишилось 41 день 1 год.54 хв. правління загреби.
Відповісти
"А це тiпа каму"? Пруть певно тебе, тiльки не випруть нiяк, тому то ти поносиш тут. Ти з@-сяв пiдписатися, то ти ще щось там скажеш? А рєпа не трiсне?
Відповісти
Смiття це ти i смiттям залишишся до кiнця життя. при чому тут Марта до твоєї Загреви? Вона хоч працювала нормально, не єрипенила, як оте блондинко що зараз сидить, страшно в кабiнет зайти. Зробили з освiти вiдстiйник, пiв року навiть начальника вiддiлу дошкiльної освiти не могли призначити. А куди тiльки подiвся Таранчук? Богданович, Тетьяна Гуч багато порядних людей взагалi? Поки не навчитеся працювати до вас навiть собака боятиметься прийти. Благо реорганiзацiя всiх зачистить.
Відповісти
То Богдановичиха -нормальна?? Не смішіть! Як приїжджає в район на перевірку, то назад з такими тюками їде, що аж страшно.
Відповісти
Марточка порядна людина, хоч i з високого соцiального кола, але дуже проста i чесна, зв'язалася з тою Загревою i отримала купу проблем, як в принципi кожен, хто зв'язується з Загревою. Нещастя на твою сiм'ю за такi слова.
Відповісти
Загрева подруга Гуся, який у Верховній раді вже встиг за короткий проміжок часу підробити документи. Певно мав хорошу вчительку (Загреву мається на увазі)
Відповісти
що загревиха, що плахотна одного поля ягоди. I гусь туди
Відповісти
Сподіваємося, що скоро це тема Загреви-Гузі буде історією, при чому з поганим кінцем для них.
Відповісти
Вiдцепiться вiд Людмили Володимирiвни, хочете задiти загреву найдiть iншу тему, бо Людмила Володимирiвна є ДОСТОЙНА ЛЮДИНА! Ще б всi такими були, в тому числi i загрева!
Відповісти
"Черепцею шурша едет крыша не спеша". Туда їм і дорога - Загребам, Гусям, Карпюкам та іншим, хто в цій банді клоунів. З ними нехай розберуться "компетентні органи" при чому дужу-дуже "толерантно"
Відповісти
були уже у психiатра?
Відповісти
Тік, тільки що звідти.
Відповісти
Всiх гнiти, провiсти повтiрнi слiхання на посiду застiпника i начiльника бо якщi ми бiдемо дивiтися на пiртiйну приналiжнiсть то бiде халiпа.
Відповісти
У мене чудово сказали щоб наступною прийшла Загрева, то я йду їй це передати
Відповісти
Висмiювати теке це правильно, але нащо ти пишеш що це Плахотна, якщо ти не можеш побачити хто це пише насправдi. Може це не вона зовсiм. Люди не робiть так, ви не екстрасенси, правда ж неприємно вiд таких нападок?
Відповісти
Далі так як є залишати неможливо. Це чвари, міжусобиці, плітки - одним словом нездорова атмосфера в колективі управління освіти. І в основному зачинщиком цього є Загрева. Уже давно не проводяться наради, семінари, а про план роботи на 2015 рік вже і забули. Загрева уже пересварила усіх з усіма. Про який подальший розвиток може бути мова. Очолити управління освіти має людина не з того ж управління, а врешті-решт прийти спеціаліст, в тому числі врівноважений і спокійний. Загреві не місце в освіті.
Відповісти
Загреву геть!Це не людина,а звір.
Відповісти
Це не звір, а хвара людина, шизофреник. Вали загребо, і залиш у спокої нормальних людей, твій час кінчився. Ста*ра , д*ра
Відповісти
Загрево твої дрібні шкідливі витівки шкодять, як блохи слону. Хвора нікому не потрібна людинка. До речі її зрадять навіть самі вірніші прихвостні. Ха-ха.
Відповісти
Вiдкрий очi, та дивись щоб тебе не зрадили твої " навіть самі вірніші прихвостні. Ха-ха." Бо хто-хто а тi вмiють так киданути...
Відповісти
А чому не розмістили депутатський запит про недоліки в роботі управління освіти, зловживання, неправомірне звільнення працівників. Що хабарниця Загрева вже і там своїми брудними грошива насмітила?
Відповісти
бо цей запит не був пiдтриманий.
Відповісти
Ніхто не хоче вимазуватись об цей бруд, за 12 днів (робочих) її не буде.
Відповісти
Я не була в управлінні освіти майже рік. Коли прийшла вжахнулася, на що перетворилося управління. Мені шкода тих людей, які там працюють. Там панує атмофсера ненависті, ворожнечі. Дай Боже розуму керівництву області призначити на посаду начальника управління грамотну і виважену людину. Бо та Загрева - це якась помилка природи.
Відповісти
Ох якi ви тут всезнаючi... ...... А Батькiвщина молода МОЛОДЕЦЬ! З повагою Вашi опоненти (i таке буває)
Відповісти
;) ;) ;). То для Захара Ткачука.
Відповісти
Ольго Іванівно, а чого ж ви сюди знову приперлися? Треба було сидіти на пенсії і берегти здоров"я. Але ж торбів хочеться?! Вас випихають у двері, а ви у вікно знову лізете. Дайте нам відпочити від вашого комуняцького хамства.
Відповісти
Богданович там, що картину свою в 4 кабiнетi забула, яку їй якийсь великий художник подарував? То її то незаконно звiльнили, про що Лазаренко на сесiї говорив? От то вже Валентина Ярославiвна, як Вона могла незаконно звiльнити цю комуняку, треба було законно - за приписом прокурора.
Відповісти
Сформульоване депутатське запитання про невідповідність займаній посаді та зловживання Загреви. Мало того, що з позором вилетись, так ще всі з полегшенням зітхнуть, що позбулися отої "приблуди" хамовитої і тупої.
Відповісти
На сайті Волинської облдержадміністрації розміщена декларація про доходи "бідової" Загреви - так от, живе незнамо де, нічого не має, автомобіль у користуванні (певно теж дрізі дали). Може скинемося для бідової? Чи хоча б гуртожиток треба дати, бо ж немає де жити. От вже "чесна і бідна".
Відповісти
А чи хто читає,що ми тут пишемо?В управліні чекають коли її поженуть.
Відповісти
Загреві залишилось бути на посаді - 6 днів 5 годин 6 хвилин.
Відповісти
За короткий проміжок часу правління Загреви - скільки наробила біди. Це тобі так не мине. Заробила добре. - хабарниця, хапуга і до речі частенько бачили її п`яною вешталася по районах на так званних перевірках, олімпіадах чи міроприємствах. Не дочекаємось коли поженуть з освіти.
Відповісти
То коли ж вона піде геть?
Відповісти
УРРРА має піти сьогодні!!!!
Відповісти
Так пішла та с...а,чи ні?
Відповісти
Ще не забралася, вже терпець увірветься, коли її (загреву) поженуть.
Відповісти
Гнати треба Загреву.ВзагалІ люструвати всіх начальників відділів освіти.Тарасенка,Білика,Пася....
Відповісти
А куди ж та "бідна" Загрева піде. Дивлячись на її декларацію вона ніден не живе (бомж), нічого не має, ну хіба що у "друзів" взяла автомобіль у користування. Гнати ту брехуху не лише з посади начальника, а щоб і духу її не було в освіті.
Відповісти
То як вже погнали головну корупціонерку освіти. Може нарештів освіта почне потроху ставати на ноги. Хамство, кавусі, хабарі, пянки, тупість та невігластво цієї пані загреви залишиться в минулому. А то перетворила управління у своїх ручних собачат, які за командою "фас" кидались як собаки на кістку. На щастя таких не багато якась двійка-трійка.
Відповісти
Всім керівникам районих освіт люстрація.Так вигнали Загреву? Чи ні?
Відповісти
Загрева вчепилась в крісло і її не можна і краном вивезти. Влаштувала цирк в управлінні. Загрево це кінець вали.
Відповісти
Вигнати цю хабарницю і то негайно
Відповісти