Волинянка, аби отримати соціальну допомогу, вдавала одиноку матір

Волинянка, аби отримати соціальну допомогу, вдавала одиноку матір
Жінка надала інформацію у відповідні служби про те, що є одинокою матір'ю, однак проживала разом із батьком своїх дітей.

Прокуратурою Луцького району підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні щодо жительки району, яка заради отримання державної допомоги вчинила кримінальне правопорушення, - повідомляє прес-служба прокуратури Волинської області.

Досудовим розслідуванням встановлено, що ця жінка умисно надала до філії районного управління соціального захисту населення неправдиву інформацію, що є одинокою матір'ю, попри те, що проживала та вела спільний побут із батьком своїх дітей.

Таким чином вона з жовтня 2007 року до листопада 2014 року незаконно отримала соціальну допомогу на загальну суму понад 42 тисячі гривень.

Вироком Луцького міськрайонного суду жінку визнано винною у скоєному, засуджено до штрафу та зобов’язано повернути державі усі незаконно отримані кошти.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Та таких сімей повно по селах
Відповісти
Назвіть з циганів хоча одну сім*ю ,які мають шлюбну реєстацію. Всі матері одиночки живуть з чоловіками в одній хаті. Справедливість аж зашкалює.
Відповісти
Ото новина. Всі циганки матері-одиначки. Отримують допомоги від держави і сміються з таких як я.
Відповісти
Цікаво, як прокуратура довела, що це кровний батько її дітей? Робили аналіз ДНК дітей і чоловіка без згоди матері?
Відповісти
"Голь на выдумку хитра"... У нас можливо все. Хіба не позбавив суддя Кухтей батьківських прав батька за лічені до повноліття дочки місяці і це при тому, що батько до повноліття сплачував аліменти, залишив їм з колишньою дружиною 2-кімнатну квартиру та майно, а по його посвідченню уч. ЧАЕС дочка вступила поза конкурсом в СНУ ?.. Можливо, суддя став співучасником дрібної жіночої помсти ?..
Відповісти
то торчинські цигани...
Відповісти