Терористи грубо порушили перемир'я і пішли у наступ, - Тимчук

Терористи грубо порушили перемир'я і пішли у наступ, - Тимчук
У зоні конфлікту на Донбасі російсько-терористичні війська продовжують грубо порушувати режим припинення вогню, обстрілюючи позиції українських військ в зоні АТО.

Терористи також роблять спроби наступальних дій.

Про це пише на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук нардеп від "Народного фронту", керівник групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук, - пише Gazeta.ua.

Зокрема, за даними Тимчука, впродовж вчорашнього дня (27.02) в районі н.п.Опитне два тактичних підрозділи бойовиків і російських найманців при підтримці бронетехніки намагалися провести атаку на позиції сил АТО.

Атака була відбита концентрованим вогнем українських підрозділів, які займають оборону на цій ділянці. Також протягом останньої доби на Донецькому напрямку зафіксовано 4 випадки застосування терористами РСЗВ для обстрілу позицій українських військ.

"У районі на південний схід від Докучаєвська формування російсько-терористичних військ протягом минулих трьох діб активно наносили удари з мінометів і ствольної артилерії по передових позиціях українських військ. Протягом вчорашнього дня активність обстрілів посилилася, що викликало у відповідь удар української артилерії. Зафіксовано накриття вогневих позицій двох вогневих підрозділів терористів вогнем української артилерії (один з них - мінометна батарея, 4 міномети). У районі н.п.Майорск протягом доби тривали зіткнення між терористами і силами АТО із застосуванням стрілецької зброї та гранатометів. Не дивлячись на перемир'я, бойовики наполегливо намагаються витіснити українські підрозділи із займаних ними позицій", - пише Тимчук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.