Росіяни на «Євро-2012» побилися з українцями і поляками

На футбольному чемпіонаті «Євро-2012» перші сутички: російські вболівальники спочатку у Львові побилися з українцями, а потім у Вроцлаві влаштували сутичку з польськими стюартами.

Як повідомляє 9 червня сайт МВС України сутичка між українцями і росіянами сталася сьогодні близько 00.30 години біля фан-зони у центрі міста Львова.

Після перегляду футбольного матчу між командами Росії і Республіки Чехії, шестеро російських фанатів розпочали скандувати свої гасла. До росіян втрутились українські вболівальники. Між чоловіками розпочалась словесна перепалка.

Працівники міліції, які знаходились неподалік, відразу побачили, що ця ситуація може перерости у бійку, втрутилися в неї, а тому за лічені хвилини сутичку було припинено.

Як повідомляє ZIK, росіяни після фінального свистка вийшли з фан-зони і скандували «Росіяни вперед!» і «Росія, Росія!». Відразу біля виходу з фан-зони вони зупинилися біля сусіднього кафе, і продовжували скандувати гасла.


А у Вроцлаві за повідомленням Української правди після поєдинку Росія-Чехія відбулася сутичка між російськими уболівальниками і стюардами стадіону.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Росіяни на «Євро-2012» побилися з українцями і поляками
09 червень, 2012, 16:17