У Луцьку відбувся фестиваль дитячих візочків

У Луцьку відбувся фестиваль дитячих візочків
У Луцьку вдруге організували фестиваль-карнавал дитячих візочків «Невгамовні малюки».

Дійство відбувалося 10 червня при вході у Центральний парк культури і відпочинку імені Лесі Українки.

З обідньої пори і до вечора тут розважалася молодь й батьки з дітками: було дитяче караоке, турнір з монополії, боді-арт, аніматори. Організували і показ мод від слінгомам.

Своїми виступами публіку потішили гурти Sound of the Rain і 7kRock, ансамбль народного танцю «Світанок», школа танців «L&G». Екстремальною майстерністю дивували учасники спортивної команди «TWIST» і ролер-школи «Crazy rollers Lutsk».

Під час дійства також відбувалася і благодійна акція – збирали кошти для лікування онкохворого 15-річного хлопця Андрія Калашнюка.

Кульмінацією фестивалю став, звісно, показ самих дитячих колясок. За підсумками журі, у категорії «Лялькова коляска» в номінації «Фантазія» перемогла Даринка Сахник, у категорії «Коляска» у номінації «Смілива ідея» – Данилко Сватула, у номінації «Фантазія» – Адам Поліщук, у номінації «Креативний образ» – Евеліна Король. У категорії «Коляска» також змагалися Павло Олешко і двійнята Артем і Софійка Коломієць. Усім учасникам фестивалю вручили дипломи та призи.

Довідка

Організатори: молодіжне крило Волинської обласної організації Політичної партії «УДАР-Віталія Кличка» і волинський обласний журнал «Ваше ВЕСІЛЛЯ», благодійний фонд «СТОПРАК».

Партнери: ТМ «Рута», агенція з організації свят «Family», студія «Щаслива мить», майстерня прикрас «Любімка», ТМ «Колгейт-Палмолів», розважальний комплекс «Адреналін Сіті», клініка «Технології здоров’я», клуб «Зефір», піцерія «Сolo Pizza», студія друку «Твоя поліграфія», портал для батьків «Луцьк-мама», декор-студія «Шалене свято», магазин «Кобза», студія «Art-Music», МГО «Молодіжна Платформа», ГО «Твори добро», благодійний фонд «Стоп РАК», школа танців «L&G», ролер-школа «Crazzy rollers Lutsk», гурт «TWIST», ансамбль народного танцю «Світанок», гурти «Sound of the Rain» та «7cRock», виконавець Влад Достовалов.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А що ж це, візочків всього 4 було? :)))
Відповісти
Не 4 а шість, але всерівно мало!!!!!! Надіємось наступного року буде більше)))))))
Відповісти
Минулого року було набагато більше учасників та й програма була цікавіша. цього разу глядачів відлякали віруючі з занадто нав*язливими проповідями... під час їхнього виступу людей під сценою стало помітно менше. ше й музика була настільки голосна і зовсім не дитяча, що нормальні батьки, які прийшли, швиденько звідти забралися!
Відповісти
Останні новини
У Луцьку відбувся фестиваль дитячих візочків
11 червень, 2012, 10:00