Луцька «Волинь» вирушила до Словенії на збори

Луцька «Волинь» вирушила до Словенії на збори
Тренери та гравці луцької «Волині» 10 червня вирушили до Словенії. Тут із 10 по 24 червня у містечку Птуй під Марібором триватиме перший навчально-тренувальний збір команди.

Про це повідомляє прес-служба клубу.

Команда мешкатиме і тренуватиметься на базі комплексу «Терме Птуй», який розташовано біля найстаровиннішого міста Словенії.

Отож, до Птуя вилетіли:

Воротарі: Денис Шеліхов, Максим Старцев, Сергій Літовченко, Владислав Леонідов (перегляд).

Захисники: Сергій Сімінін, Леандро Месіас, Віталій Приндета, Роман Годований, Ян Масло, Олег Шандрук, Олександр Жданов (перегляд).

Півзахисники: Рамон Лопес, Сильвіу Ізворану, Саша Стевич, Сергій Пилипчук, Микола Наконечний, Ігор Скоба, Олег Герасим`юк, Олександр Насонов, Вадим Панас.

Нападники: Євген Павлов, Шумахер, Олексій Бабир, Олександр Пищур.

У розташуванні команди безпосередньо у Словенії з`являться й македонці Ванче Шиков та Душан Савич. Перший отримав відпустку, оскільки у травні виступав під прапором своєї національної збірної, другий – у зв’язку із весіллям (Душан одружується 10 червня).

Крім того, тренерський штаб планує переглянути на зборах до 10 виконавців, які покликані підсилити команду.

Стосовно гравців, які захищали кольори «Волині» у минулому сезоні, але не летять до Словенії, то закінчилися угоди оренди із півзахисником В’ячеславом Шарпаром та Олександром Романчуком, права на яких належать харківському «Металісту», захисником Антоном Кравченко. Попри діючий контракт, до Луцька так і не з`явився бразильський нападник Майкон Олівейра. А от воротар Віталій Неділько на тренуванні отримав травму й залишився у Луцьку.

Наразі керівництвом команди заплановано проведення кількох контрольних поєдинків: 14 червня із російським «Сибіром» або луганською «Зорею», 17 червня із словенським «Цельє», 20 червня із хорватським «Інтером» (Запрешич) та 23 червня із російським ФК «Краснодар».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луцька «Волинь» вирушила до Словенії на збори
11 червень, 2012, 10:50