Кревська попросила нового прокурора Волині перевірити Романюка

Кревська попросила нового прокурора Волині перевірити Романюка
Заступник начальника міського управління освіти Лілія Кревська звернулася до прокурора Волинської області Дмитра Чепіжака з проханням перевірити міського голову Луцька Миколу Романюка.

Також Кревська вимагає повернути їй гроші за вимушені прогули. Про це стало відомо під час прес-конференції новопризначеного прокурора Волинської області у п'ятницю, 13 березня.

Лілія Кревська зазначила, що за час каденції Романюк звільняв її тричі. 30 березня посаду заступника начальника міського управління освіти хочуть скоротити, а її знову звільнити.

Своєю чергою, прокурор сказав, що знає про її проблему, бо про неї говорили і на сесії облради. Відтак, Дмитро Чепіжак пообіцяв розібратися з цим питанням.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 23
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Лілія Богданівна дуже хороша, ввічлива і толерантна людина. І людяності у неї багато. Її поважають в колективі і усюди де б вона не була. Вона чуйна. Вона вміє спілкуватись і дуже хороша і толерантна людина.
Відповісти
В двох рядках два рази вжито слово "толерантно" - загрево це ти??? Дочекатись не можемо коли вже звалиш з управління.
Відповісти
Ох, Я навiть не знаю, чи то Я шукаю iнтернет-пригод, чи то вони самi мене знаходять..., але є пiдозра, що поперли отого коментатора, який хоче всiх гнати, або пруть-не випруть, ну або ж вiн тiльки те й вмiє, що "гнати".
Відповісти
не залишить ніколи))) а це плахотна))
Відповісти
"Це" то перший коментатор чи другий? Прояснiть.
Відповісти
певно все ж другий.
Відповісти
Ну от нехай Лілія Богданівна і очолить управління освіти, науки і молоді Волинської ОДА, бо щось з міськно та будь-якими іншими організаціями не складається.
Відповісти
вже давно звалити треба.
Відповісти
лілія богданівна дуже грамотний спеціаліст своєї справи
Відповісти
Вірно, тому і треба її поставити керувати освітою в області, а може і МОН
Відповісти
На нашу освіту піночета треба а не кревську
Відповісти
А ще молодь хоче з ними об'єднатись... Що тi дiти будуть робити з тими бабками-комсомолками? Не знають на що йдуть...
Відповісти
нашій освіті вже нічого не поможе хіба що все керівництво від простого директора до міністра розстріляти бо як залишаться всеодно будуть рити.
Відповісти
ручки шаловливі 13 березня, 19:54
гарна школа від батова - учиища такого типу матимуть нечувані конкурси !!!!!!!!!!!!!! В проект закону необхідно внести четвертий тип професійної підготовки , - по фєні бурситет...


В самому училищі домінує думка , що заклад перетворився в ГНИЛЕ БОЛОТО . Якщо чинуші-меліоратори з: Гунчик- екскаваторщик в ОДА , Супрун-шлюз в Міністерстві ОіН, дренажниці Загрева з Плахотною в управліннні освіти , збочені правоохоронці доручать ЖАБАМ (які довели до цього стану ЛВПУ) ,- осушувати це болото ...В результаті отримають ТРЯСИНУ яка їх погубить Такі коментарі мабуть не дуже задовільняють високопосадовців . Але злочинця Батова до відповідальності не пускають - розкаже про солідні оборудки:: - буде грім серед ясного неба. Тримаємо дальше : ЗЕК і освіта - світле майбутнє освітянськоі ниви! БЕЗ КРИМІНАЛЬНОГО МИНУЛОГО _ НЕРЕАЛЬНО ПОБУДУВАТИ ТОЛКОВЕ КРИМІНАЛЬНЕ МАЙБУТНЄ !!! (Відповісти)
тренер гена

2015-03-09, 22:42:39
з лвпу 8 березня, 19:13 - Відповісти 0 вєрняк Будуємо майбутнє pf заходимо на сайт Батов геннадій федорович Такі коментарі мабуть не дуже задовільняють високопосадовців . Але злочинця Батова до відповідальності не пускають - розкаже про солідні оборудки:: - буде грім серед ясного неба. Тримаємо дальше : ЗЕК і освіта - світле майбутнє освітянськоі ниви! НЕ РЕАЛЬНО ПОБУДУВАТИ ТОЛКОВЕ КРИМІНАЛЬНЕ МАЙБУТНЄ - БЕЗ КРИМІНАЛЬНОГО МИНУЛОГО !!! обережно,засмоктує ! 8 березня, 21:38 - Відповісти 0 В самому училищі домінує думка , що заклад перетворився в ГНИЛЕ БОЛОТО . Якщо чинуші-меліоратори з: Гунчик- екскаваторщик в ОДА , Супрун-шлюз в Міністерстві ОіН, дренажниці Загрева з Плахотною в управліннні освіти , збочені правоохоронці доручать ЖАБАМ (які довели до цього стану ЛВПУ) ,- осушувати це болото ...В результаті отримають небезпечну ТРЯСИНУ яка їх погубить наставник гена Сьогодні, 22:37 - Відповісти 0 Мама Сьогодні, 10:01 Зайдіть на сайт Батов Генадій Федорович ) Йой, Бозюньцю мій милий! І що ж то робиться в тому училищі! Оце почитала, що пишуть люди, й диву далася - ні одного гарного слова не сказано як на адресу вікладачив, так і про сам навчальний заклад. То ж куди батьки відправляють вчитися своїх дітей і кому їх довіряють?! Чому можуть навчити злодії та аферисти? Це просто жах! Відповісти 0 я так думаю Сьогодні, 10:37 Я вам так скажу. Уся ця фігня тягнеться вже давним давно. Але "крішувалося" все як директорами, так і управлінням освіти області і вищестоячими організаціями. Все було схвачено та за все заплачено. Так було, поки на посаду директора не прийшов Батов і не відчув себе царьком. Почав звільняти неугодних йому людей, які мали сміливість виступити проти нього. Думав, що все пройде тихо. Але знайшлися люди, які мали в собі силу боротися з несправедливистю, хамством, невихованістю і підлістю Батова та його приспішників. Боротьба ця тягнеться не перший рік, і кожен раз на світ вилазять все нові і нові факти злочинної діяльності училищних керівників та інших осіб, що з нимі пов"язані. Проти цієї "банди" боротися важко, але потрібно. І дай Бог цім людям, що розпочали цю боротьбу, витримки і здоро"я, щоб довести справу до справедливого завершення - суворго покарання винних
Відповісти
0 ЛВПУ 13 березня, 21:45
Утримуємо поповича - грушку - батова і багатопрофільність ЛВПУ гарантована : центр злодійств, аналогів яких в Україні немає.
Відповісти
0 і на оновленій 13 березня, 22:06
симетрія - в музей , експонати з центру злодійств...
Гарний ШМАТОК САЛА , - ЛВПУ на столі у Міші і Гріши ...кожен раз падаючи , за 10 років його " посолили " так , що треба його викинути н.х. Симетричні дії провести з кидалами в грязь - " засольщиками х. " . Всіх "валяльщиків" - в смітник історії .
Відповісти
0 iiiii 14 березня, 14:46
Пару пту закриють, а на інших поміняють табличку і за це здеруть зі студентів гроші, після чого назвуть це все "великою реформою" 100% наша влада по інакшому не вміє
Відповісти
0 з Вголос 14 березня, 22:15
дружба . Пішов на заслужений відпочинок , чесний злодій ,Кравчук С. , - наслідуй приклад амеба з Гремящого Ключа.
Пішли чутки, що друг батова Славік (за твердженням Л.В.) пішов на пенсію. Чи не вважає Г.Ф. за доцільне повторити вчинок "дружбана"? Іноді це допомагає заховатись від кримінальної відповідальності. / 13 березня поточного року у Волиньпості з*явилась цікава стаття "Застарілі ПТУ хочуть переформатувати у прфесійні центри" - Читаємо. Коментуємо.
Відповісти
Є директори і нормальні, професіонали. Наприклад, Грищук у 2 школі....І ще декілька...А у Міському управлінні освіти - тераріум...Там чого тільки варта Зиновія Богданівна ( Зєня)...Та і інші не подарунок...В управлінні нормальна людина, яка не вміє йти по головах і плюватися отрутою, працювати не зможе....
Відповісти
Самі нормальові профі прибули... в ЛВПУ - зайдіть на сайт Батов Генадій федорович ....Прибувши в Луцьк з братньої России, Батов діяв за правилом: "любая работа на любом предприятии, где дают квартири: очередь значения не имеет - квартиру возьмем". Влаштувавшись на млин, що будувався (сьогодні КХП-2) і зрозумівши, що правдою квартиру не отримає, він почав збувати з черги простих роботяг шляхом підпоювання їх, "закладання" їх начальству і т.д., аж поки не підігнав чергу під себе. І таки отримав квартиру: не 3-х кімнатну, як сказано в "Презента", а 4-х кімнатну по вулиці Станіславського. Особливими успіхами в роботі Батов не відзначався, Тодішній директор млина, що будувався, Ромсік, характеризував його одним словом: " ДУБЕШКА". Отримавши квартиру, Батов негайно звільнився і перейшов на ДПЗ-28, де подружився з Кравчуком С., чим уберіг себе від розправи працівників млина, які по його милості позбулися законного права отримати житло... З ДПЗ Батов емігрував у ПТУ-9, де після краху Хомік при сприянні "друга" Славіка став директором і отримав ще 3-х кімнатну квартиру. Довго керувати, правда, не прийшлось - отримав судимість за вимагання в учнів грошей, але зумів залишитись викладачем ( вчить учнів на своєму підлому і злочинному досвіді)...Прокуратурою м. Луцька порушено ще десяток кримінальних проваджень по Батову, але до суду справи не передаються: "друзі" допомагають уникнути заслуженого кримінального покарання. - Надто багато "спеціалістів" прибуло в Україну з "братньої" России. Поприживались. В результаті маємо сьогодні в Україні те, що маємо ...
Відповісти
чого ще завтра попросить Кревська? В Кабміні посаду міністра? Це був би ідеальний варіант для міста.
Чому перевіряти Романюка? Чи не тому, що він не погоджується дати їй посаду начальника управління освіти міста. За якою вона марить більше десяти років. Колись навіть однокласник Бондар їй не допоміг.Лише у заступники-іне більше.Працювала у 23 школі, у політесі - усі із полегшенням вздихнули після її підвищення. Дала спокій директорам.. А чи не за її керування невдовзі пішов на пенсію директор 23 школи? хоча міг би ще працювати стільки, скільки праціють інші директора шкіл. Люди , схаменіться ! Відправте Лілію Богданівну у східні областя України. Їм так бракує її реформ.
Відповісти
Нешановну Кревську і її коллег з міського управління треба гнати поганою мітлою, паразитують на тілі простих вчителів. У європейських країнах такі функціі виконує 2-3 людини, в той час як у нас і міське управління, і районне, і обласне. Сидять там дружини і коханки наших чиновників і створюють вигляд напруженої праці.
Відповісти
Лексикон розширте, а тодi обговорюйте проблеми децентралiзацiї та реформи в державному управлiннi.
Відповісти
Лілія! невже ти думаєш, що крісло голви займе Ірина? І тоді ти використаєш цей свій клич до нового прокурора , як стартовий майданчик до крісла начальника управління? Надіюсь, що не буде ні першого, ні другого. Багато Лучан підтримують діючого голову, а тебе вони і так знають.
Відповісти
надані вихідні допомоги Сьогодні, 21:24
профтехосвіта 1 Березня 2015 23:51 відповісти +27-1
Надто довгий час "справи" ЛВПУ фігурують в інтернеті, ЗМІ, прокуратурі, міліції, судах, .... Кінця - краю на разі не видно. І не скоро той кінець буде. Змінюються керівники управління освіти, голови ОДА, прокурори, ..... А віз і нині там. Чому? Та тому, що всі мають єдине завдання - закрити афери, не допустити їх офіційного розголосу. З цією метою управління освіти зініціювало призначення директором училища людини зі сторони. Мовляв, це дасть позитивний результат. - Та хоч ч..та лисого призначте - результат буде таким же або ще гіршим. До тих пір поки в училищі буде сидіти Батов, а в освітніх "офшорах" Попович з Грушкою і не буде знято ембарго на об*єктивне розслідування мільйонних училищно - управлінських оборудок, зрушень на краще НЕ БУДЕ! Не робить честі училищу і той факт, що його перетворили у відстійник ексдиректорів (в т.ч. і засуджених) - сьогодні їх троє. Благо: четвертій вистачило розуму звільнитись. Плачевне (плакали ті, що звільняли) звільнення з училища аферистів Некрасової та Панькевича і ряду працівників управління освіти бажаного результату теж не дасть: крадене ті ділки училищу не повернули. А тому рано чи пізно буде грім серед ясного неба!, який посприяє люстрації багатьох керуючих освітою Волині і гучним судовим процесам.

відкат до профтехосвіта Сьогодні 08:58 відповісти +1-0
... (плакали ті, що звільняли) - не тільки плакали, а ще й конкретні "відхідні" "відстігнули" "потерпівшим" (звільненим). Невдовзі після звільнення "потерпівший" машину поміняв на нову. з № 4243
Відповісти
Романюк М. Я . зятя Батова хрестив . Див . сайт .батов генадій федорович
Відповісти
Мельнику А. А від Партії Регіонів і не тільки йому постійно пригадується вислів працівниці центру зайнятості:Кучмук Р. Є.: " За ті гроші, які ми перерахували ЛВПУ, можна було б побудувати ще одне училище". - Чому ЦЗ не поцікавився використанням цих грошей? (Мишковець С. Є . багато знає про нецільове використання і мовчить ... треба бути , або непорядною людиною-тихо відсижуватись коли формується немаловажлива громадська думка про заст. ГУБЕРНАТОРА , або божевільною і поплатитись положенням в суспільстві за ов-ова /некрасова батов , о...ов - путінських КАЦАПОВ-внутрішніх ворогів ще страшніших за зовнішніх ...) Чому не відреагували на скарги працівників училища, слухачів курсів про розкрадання та привласнення цих мільйонів грн. дуже потрібних для АТО грошей "кеоівніками" з того = училища = яде вже давно потрібно реорганізувати в ВИЩУ ШКОЛУ ЗЛОДІЙСТВ? Хто забороняє сьогодні провести перевірку використання цих коштів? Притягнути до відповідальності за нецільове використання державних коштів. (Свідки є в наявності і мають бажання показати все ....). Чи не "пахне" в цих аферах табличкою ділення? - Якщо ні, - то ... КРУ, СБЕЗ, прокуратура, суд: - незаконно використані кошти повернути державі і .... "побудувати ще одне училище", або передати на підтримку АТО,...... Успіхів! (Тільки не в закритті афер, а в поверненні державі крадених училищними аферистами коштів ). вистачило на всіх? до по темі 24 Жовтня 2014 19:52 відповісти +2-0 Щось не спішать цікавитись куди "рухнули" мільйони грошей ЦЗ, виділених училищу на навчання незайнятого населення. Невже вистачило на всіх?
Відповісти
U
Будуємо майбутнє 08.11.2014 22:30:12
Такі коментарі мабуть не дуже задовільняють високопосадовців . Але злочинця Батова до відповідальності не пускають - розкаже про солідні оборудки:: - буде грім серед ясного неба. Тримаємо дальше : ЗЕК і освіта - світле майбутнє освітянськоі ниви!
Відповісти
U
С. Мишковець знає
02.01.2015 18:32:57
факти всерйоз до Анонім 25 Вересня 2014 19:34 відповісти + 3 - 1 Більш детально про ПТУ - Луцьке ВПУ (ПТУ №9). Де вже в цьому тисячолітті засуджені за Кримінальним кодексом України ДВА ДИРЕКТОРи . Один з засуджених в даний час працює в училищі викладачем.!!!!!!!!!!!???????????...Можна зайшовши в Яндекс чи Гугл набравши - Батов Геннадій Федорович. КОМЕНТИ , що ЗАЧИТАЄШСЯ ++++++НЕЗВАЖАЮЧИ НА ВИДАЛЕНІ - сотні цікавих і дуже цікавих !!!
Відповісти
Останні новини
Кревська попросила нового прокурора Волині перевірити Романюка
13 березень, 2015, 16:46