Після 9 років переховування грабіжник сяде на 8

Після 9 років переховування грабіжник сяде на 8
Грабіжник 9 років переховувався, але законного покарання не уник: за колись вчинений розбійний напад бандиту світить 8 років в'язниці.

Про це повідомляють у прокуратурі Волинської області.

Ухвалою апеляційного суду Волинської області залишено без задоволення апеляцію засудженого Андрія Хомутова, а вирок Луцького міськрайонного суду від 21 березня цього року, за яким цього громадянина засуджено до 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна – без змін.

Як повідомив начальник відділу підтримання державного обвинувачення в судах прокуратури Волинської області Олександр Шпота, лучанин Андрій Хомутов ще у квітні 2002 року разом зі своїм спільником (справа відносно нього розглянута з постановленням вироку) вчинили розбійний напад, проникнувши в квартиру жительки міста Луцька. Грабіжники заподіяли жінці кілька важких тілесних ушкоджень, і, погрожуючи їй вбивством, викрали майно цієї громадянки на суму майже 9 тисяч гривень.

Підозрюваний 9 років переховувався від слідства, його було оголошено в міжнародний розшук. Затримали грабіжника працівники російської поліції в місті Вологда і передали його українським правоохоронцям. Державне обвинувачення в судових органах за цією кримінальною справою підтримували працівники органів прокуратури Волині.

Через 9 років волинянину Андрію Хомутову таки довелось відповідати за свої злочинні дії.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: кримінал
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Після 9 років переховування грабіжник сяде на 8
12 червень, 2012, 17:10