У Луцьку «горів» цум. ФОТО

У Луцьку «горів» цум. ФОТО
У Луцьку мили вікна в цумі, а перехожі подумали, що він горить.

26 березня в редакцію ВолиньPost зателефонували двоє жителів міста, з повідомленням, що «цум горить знову, бо є неподалік пожежна машина червоного кольору».

Директор ПАТ «Універмаг «Луцьк» Віктор Шокало заявив, що ніякої пожежі немає.

«Ніякої пожежі немає. Ви чули запах диму? Ми просто готуємось до великодніх свят, миємо вікна, тому і залучили вишку МНС. Послугу ми проплатили, все як належно», - сказав він.

Водій автопідйомника, який не представився, сказав що в його подорожньому листі рейс оформлений як платний виклик, в підтвердження своїх слів він показав папірець.

«Це офіційна платна послуга, яку може замовити собі кожен житель міста. Потрібно написати лист на керівництво УДСНС, в якому зробити заявку на транспорт. Отримані кошти перераховуються на рахунок управління, а потім витрачаються, при потребі, на запчастини до цих же автомобілів чи пальне. Про це є навіть постанова кабміну», - зазначив начальник Луцького міськрайонного відділу управління ДСНС України в Волинській області Василь Оліферчук.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цум
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 16
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
що ви за бред пишете ?
Відповісти
Свобода слова!
А Ви, пане, оскорбляїте журналістику!
Відповісти
А в нас навіть журналіст не представляється, що це його чи її статття! А Редактор випише премію за колючу статтю. Вони жодного разу не спростували помилку в статті. Головне щоб власників не ущимляли не правомірними способами.
Відповісти
Професійність журналіста прямопропорційна назві статті і тому що написано...
А де фрази "шок в Луцьку знову горить ЦУМ" "Ви маєте це бачити"...
Відповісти
Ну что журналист с будуна, а статейку то нада))) вот зашел на пиво в центре, а тут сенсация в ЦУМЕ окна моют, а может пожар - так интересние... стаття есть можна еще по одной))))))
електорату все равно )))
Відповісти
о Боже, це вікна мили, дурні....
Відповісти
ви такою дурньою займаєтеся, ще поїдьте в село і по- фоткайте як там вікна в хатах миють перед Великоднем, на городах до посівної готуються....займайтеся реальною роботою...і прізвища начальства правильно пишіть...не грамотні....
Відповісти
Потрясные новости...
Відповісти
Шановні...щось то довго цум горить, вже 17,55 ще не потушили?а МНС машина з 8,00 ранку...не порядок...))))))))
Відповісти
Шукаючи сенсаційні новоини в центрі міста, великим журналістом ніколи не станеш... А от слабо поїхати серед ночі в Промінь і відзняти справжню пожежу палаучого літака...
Відповісти
А в нас ВолиньПост тільки і вміє, що жовту пресу лити, для іншого потрібно працювати, шукати матеріали. А тут така сенсація закрили Бочковського з Стоєцьким, а тут і страшні пера преси знищимо і хабарництво водія автопідйомника. Молодці! "Слава вільній пресі"....
Відповісти
Всім! Всім! Всім! Увага! Сьогодні близько 8:00 "гасили" ЦУМ! Що правда пожежники замість того щоб гасити вогонь, то вони вирішили помити вікна! А пожежу перенесли на завтра на ту саму годину! Тільки пожежа цього разу буде не з фасадної сторони, а зі сторони 65 аптеки! Всім журналістам яких це цікавить не спізнюватись!)))
Відповісти
Знаєте,спочатку сприймала ВП як серйозні новини. Потім вони почали писати "тупо єрєсь".
Зараз сприймаю як новини села - хто шо побачив, той і пише. "Самсобіжурналіст"
В цьому щось є:)
Відповісти
та звідти вже давно всі, хто мав шось у голові, пішли по інших редакціях, нема вже кому на ВП працювати
Відповісти
Що це за новини?! Ви там, що, зовсім з глузду з'їхали, новинарі.. блін. Це всеодно, що піти у водія тролейбуса взяти інтерв'ю про те, чи справді він їздить по маршруту, чи так виїхав покататится. "А де справка, шо ти не верблюд?"...
Відповісти
Луцькі журналісти страждають від весняного авітамінозу.. у ВП журналістів нема.. хто там працює взагалі? Ім'я журналіста в студію!
Відповісти
Останні новини
У Луцьку «горів» цум. ФОТО
26 березень, 2015, 14:04