Волиняни передали бійцям АТО 5 тонн березового соку. ФОТО

Волиняни передали бійцям АТО 5 тонн березового соку. ФОТО
Консервний цех ДП «Колківське ЛГ» передав бійцям, які зараз перебувають зоні АТО, 5 тонн березового соку.

Про це повідомляє сайт Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Головний інженер лісгоспу Сергій Байцим зазначив, що цього року державне підприємство «Колківське ЛГ» перевиконало свій план, а сталося це завдяки модернізації виробництва, зокрема установки нового котла.

«Ефективність роботи зросла в декілька разів. Ми вже заготували 180 тонн соку-сирцю і при плані 80 тонн зуміли переробити 130.
Потрібно віддати належне працівникам консервного цеху. Адже вони заздалегідь добросовісно підготувалися до сокозбирального сезону, провели ремонт і заміну потрібних агрегатів, подбали про перехід на двозмінний графік роботи, у кожну зміну залучили по десять працівників», - мовив Байцим.

Начальник цеху Лариса Котеленець розповіла, що загалом підприємство виготовило вже 335 тубів соку на суму 1 млн 250 тисяч гривень.

Не обійшлося і без впровадження нових технологій. Зокрема 50 тонн соку-сирцю на суму 115 тис. гривень було запастиризовано у євротару ємкістю по 1 тонні. Ця партія соку також буде відправлена до Польщі.

А ще 5 тонн березового соку ДП «Колківське ЛГ» передало бійцям, які перебувають у зоні АТО. Окрім цілющого напою колківчани на заходи із забезпечення оборони держави перерахували 44550 тисяч гривень, надали допомоги власним товаром на суму 107819,5 гривень, передали для потреб АТО та сімей учасників 536,60 кубометрів дров паливних і пиловника. Ця допомога здійснюється за рахунок прибутків працівників лісгоспу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Приєднуйся, до працівників і працюй,ато робиш із себе модель за рахунок лісгоспу.
Відповісти
За рахунок старого Котиленця, вони, ще Котиленці!!!
Відповісти
На, похмилятор,Котиленцю на Любешів заготовляй чим побільше.
Відповісти
Найбільше соку зібрало ДП "Маневицьке лісове господарство". Просто, вони не хваляться, а роблять свою роботу. А в хвастунів хвальби повні торби, а в ті торби хоч насе.и.
Відповісти
"А ще 5 тонн березового соку ДП «Колківське ЛГ» передало бійцям, які перебувають у зоні АТО. Окрім цілющого напою колківчани на заходи із забезпечення оборони держави перерахували 44550 тисяч гривень, надали допомоги власним товаром на суму 107819,5 гривень, передали для потреб АТО та сімей учасників 536,60 кубометрів дров паливних і пиловника."-знаю особисто солдата(учасника АТО) який не отримав ні копійки,ні кілограма деревини,ні банки соку-абсолютно нічого від Колківського ЛГ!звідки такі цифри-уявлення немаю!коли не звернешся в ЛГ то в них як завжди немає ніяких ресурсів!якщо люди не отримали того що входить в ці цифри-то де ж воно поділось!!!!!?
Відповісти