Романюк таки взяв на роботу сина депутата-регіонала

Романюк таки взяв на роботу сина депутата-регіонала
Луцький міський голова Микола Романюк все таки призначив Леоніда Лабу начальником відділу у справах сім’ї та молоді Луцької міської ради.

Про своє рішення від повідомив 21 грудня під час сесії міськради.

Микола Романюк сказав, що підбір кадрів відбувався згідно з чинним законодавством і, на його думку, ніяких порушень там не має. Нагадаємо, на початку сьогоднішньої сесії мер не схотів озвучити своєї позиції щодо претензій молодіжних громадських організацій.

Нагадаємо, що у вівторок, 20 грудня депутатська комісія Луцької міської ради з питань молодіжної політики рекомендувала міському голові Миколі Романюку скасувати результати конкурсу на заміщення вакантної посади начальника управління у справах сім’ї та молоді та оголосити новий.

А представники громадських організацій міста Луцька підписали відкрите звернення до луцького міського голови Миколи Романюка з вимогою не брати на роботу сина депутата Луцької міської ради Леоніда Лабу і провести новий конкурс на посаду начальника відділу сім’ї та молоді.

Як повідомила у коментарі ВолиньPost голова ВМГО «Центр ефективної комунікації» та учасник конкурсу на посаду начальника цього відділу Оксана Лойко, у четвер, 22 грудня, представники усіх протестуючих громадських організацій мають зустрітись із Миколою Романюком. Вони хочуть почути від мера "конкретні відповіді на конкретні запитання".

«Ми не збираємось сваритись. Ми хочемо, щоб Романюк дав відповіді на ті запитання, на які тільки може дати він, як мер. Ми наголошуємо, що ми не згідні з тим професійно-кваліфікаційним рівнем Леоніда Лаби, тому що ця людина не розуміє актуальних проблем молодіжного середовища в Луцьку», - зазначила Оксана Лойко.

Найбільше громадський актив Луцька переживає за те, як Леонід Лаба працюватиме з ГО, не працюючи з ними до сьогодні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чому ці молоді люди кажуть, що він не розуміє таких проблем? Прослідкувавши за роботою наших молодіжок, стає очевидним, що вони всі створені під своїх керівників та їх персональні інтереси. Якби в конкурсі перемогла згадувана О.Лойко то всі кричали б про перемогу демократії і порозуміння з владою. Здається діток просто не пустили "піліть бюджет"...
Відповісти
Останні новини
Романюк таки взяв на роботу сина депутата-регіонала
21 грудень, 2011, 19:01