Головний міліціонер хоче «відрегулювати» інтернет

Головний міліціонер хоче «відрегулювати» інтернет
Глава МВС України Віталій Захарченко виступив перед Кабінетом Міністрів з ініціативою «відрегулювати» можливість доступу до інформації в інтернеті.

Про це 13 червня Захарченко заявив журналістам після засідання уряду, інформує Тиждень.

«На мій погляд, і взагалі, в інтернеті дуже багато різної інформації, до якої частина населення, наприклад підлітки, взагалі не повинні мати можливості доступу. Ці відносини (в інтернеті) не зовсім, до кінця, у нас чітко відрегульовані законодавством», – заявив міністр.

Коментуючи інформацію про те, що дніпропетровські підривники користувалися інструкціями з інтернету, Захарченко зазначив, що в інтернеті багато інформації, до якої населення взагалі не повинно мати доступу.

Керівник силового відомства повідомив, що вже виступив з ініціативою законодавчо відрегулювати такі «стосунки» в інтернеті.

«Ми вже виступили з такою ініціативою – відрегулювати. Я можу як міністр внутрішніх справ виходити з ініціативою на Кабінет Міністрів, для того, щоб приймати відповідні рішення через Кабінет Міністрів. Ось такі кроки ми зараз і робимо», – сказав глава МВС.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: інтернет
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Головний міліціонер хоче «відрегулювати» інтернет
14 червень, 2012, 14:21