Підземний перехід у Луцьку можуть почати будувати у 2013-му

Підземний перехід у Луцьку можуть почати будувати у 2013-му
У центрі Луцька у 2013 році може розпочатися будівництво двох підземних переходів, – заявив директор фільми «Магніт», яка свого часу виграла конкурс на право будівництва такого переходу.

Про це генеральний директор ТзОВ «Магніт» і депутат Луцької міської ради Сергій Волик повідомив у інтерв’ю газеті «Луцький замок».

«Проект побудови підземного торгового центру на Театральному майдані існує і триває підготовка до його здійснення», – сказав Волик.

«Ми були готові приступити до роботи ще у 2008 році, коли зробили проект побудови підземних переходів і торгового центру, а також проект перенесення мереж. Але через економічну кризу будівництво було законсервовано. Тому реалізацію проекту було призупинено», – ділиться у інтерв’ю Волик.

Бізнесмен стверджує, що планується побудувати два переходи: від Театрального майдану до ЦУМу і від Театрального майдану до готелю «Україна». А от у 2012 році почати будівництво переходів не планується.

«Точно скажу, що у 2012 році початку робіт не передбачається, а от наступного року цілком ймовірно», – розповідає підприємець.

Товариство «Магніт» орендує земельну ділянку на Театральному майдані і планує проводити будівництво пішохідних переходів. Однак договір оренди земельної ділянки діє до липня 2013 року.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ці "може" вєе найцять років "можають".
Кугути!
Чужих не пускают і самі нічо не роблят!
Відповісти
У 2030 році зроблять план підземного переходу...
Відповісти
Останні новини
Підземний перехід у Луцьку можуть почати будувати у 2013-му
14 червень, 2012, 14:45