У Луцьку зловили п'яного водія, який допомагав другу

У Луцьку зловили п'яного водія, який допомагав другу
У Луцьку на проспекті Відродження даішники затримали п'яного водія за кермом «дев'ятки»: той хотів виручити свого друга.

Про це повідомляє УДАІ УМВС України у Волинській області.

Сьогодні, 14 червня, близько 7:40 у Луцьку на проспекті Відродження даішники звернули увагу на автомобіль «ВАЗ-2109», що рухався з увімкненою аварійною сигналізацією та звуковим сигналом.

Зупинивши машину та відрекомендувавшись, працівник ДАІ попросив передати документи на право керування транспортним засобом для перевірки.

Під час розмови з 50-річним водієм правоохоронці помітили, що він говорив нерозбірливо, а в салоні автомобіля був відчутний різкий запах алкоголю. Водієві, згідно з чинним законодавством, запропонували пройти огляд у медичному закладі на встановлення ступеню сп’яніння. У результаті вміст алкоголю склав 2,65 проміле.
В автомобілі також знаходився пасажир, який при з’ясуванні обставин виявився власником машини. Як пояснив водій, котрий, до слова, не мав при собі документів, сів за кермо «під мухою», щоби виручити товариша, який ледве тримався на ногах. А в салоні біля водійського сидіння при огляді транспортного засобу знайшли ще пляшку коньяку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку зловили п'яного водія, який допомагав другу
14 червень, 2012, 15:04