Танцювальний Луцьк: From the inside

Танцювальний Луцьк: From the inside
Сьогодні у рубриці - дівчата, які представляють танцювальну школу From the inside.

Школа сучасного танцю From the inside з’явилася відносно недавно, проте сам колектив існує вже понад шість років.

Олександра Рудинець, яка навчила танцювати хіп-хоп багатьох, розповіла про історію і діяльність From the inside.

* * *

Все почалося з того, що у 2007 році хореограф Олександра Рудинець розпочала викладати хіп-хоп у «Естеті». Сама ж Олександра танцює з дитинства у різних стилях. Свого часу вона активно відвідувала масу танцювальних майстер-класів у різних містах України.

Однак довелось на деякий час перервати свою танцювальну діяльність у зв’язку з народження донечки. Буквально за рік Рудинець почала танцювати знову, гармонійно поєднуючи творчість і материнство.

У 2009 році Олександра Рудинець створила танцювальну команду – From the inside, яка танцює у стилі хіп-хоп. Колектив відвідував велику кількість конкурсів та фестивалів, де отримував призові місця. from the inside встиг взяти участь в хіп-хоп «батлах» які відбувалися у Києві, Черкасах , Львові та Севастополі.

Команда об’єднала у собі танцюристів, які працюють у різних напрямках, але це не заважає їм гармонійно співпрацювати разом і постійно вдосконалювати свою майстерність.

Діяльність колективу в результаті переросла у самостійну школу сучасного танцю From the inside. Учні, які свого часу займалися у Олександри, нині самі є викладачами і працюють у різних танцювальних стилях.

Школа навчає в таких танцювальних напрямках:HIP-HOP - Олександра Рудинець; jazz funk - Ірина Настенко; Dancehall та Zumba-fitness – Оксана Матвіюк, kids Choreo 4-8 РОКІВ –Катерина Лукашук.

Часто у школу приїздять відомі танцівники і дають майстер-класи та проводять тематичні тренування.

Колектив запрошують танцювати у різних заходах, виступають і на відкриттях закладів, беруть участь в різноманітних концертах, також в пріоритеті благодійні акції. Викладачі школи From the inside вважають, що насамперед танець має приносити насолоду і радість та насичувати позитивними емоціями життя.



From the inside – це свого роду сім’я. На перше місце школа ставить здоровий спосіб життя. Як говорить Олександра, для всіх учнів школи вона разом з іншими викладачами старається донести ідею про те, що танець народжений для того, щоб приносити радість, удосконалювати людину, вчити дисципліни та загартовувати.

Олександра Рудинець вірить у те, що на шляху до успіху не існує нездоланних бар’єрів, можна досягти усього, аби було бажання розвиватись так, як з дня у день робить вона та колектив From the inside.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 23
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мені сподобалось як рухається дівчина на 1.30 хвилині
Відповісти
остання панянка найкраща за чіткістю, швидкістю і маневруванням у ритмі. супер-р-р-р-!
Відповісти
ерунда,ходите в стайлз,там намного лучше танцуют.
Відповісти
акєй, здєлаєм как скажитє
Відповісти
Одноманітно якось рухаються дівчата, немає індивідуальності. Остання дівчина сподобалась! Є над чим працювати ще.
Відповісти
таке відчуття як після перегляду жіночого футболу((( от не те і все краще дітей хай родять і на кухні сидять ніж цей жах демонструють
Відповісти
а вам краще правила української мови вивчити!!а дівчата молодці
Відповісти
Молодці,дуже гармонійні , радує що у Луцьку нарешті є куди водити дітей. Швидкого розвитку вам.
Відповісти
я сюди ходила 5 місяців але зара не ходжу бо вмене такі обставини і там дуже добре вчать
Відповісти
де знайти ваші контакти?Дитині 7 років ,як можна записатись до вас?І маю старшу доньку 15 років, теж хотілося б щоб до вас ходила. Чекатиму відповіді.
Відповісти
Ось посилання на группу у контактах: http://vk.com/fti_crew
Ми знаходимось:вул.Єршова 4 ,поблизу ТЦ "Фуршет",другий будинок від церкви
Відповісти
Молодці дівчата! А Саші взагалі низький уклін)
Відповісти
Памятаю ходила ще в Естет до Олександри,давно вже, одне можу сказати, раджу всім доступний виклад інформації, високопрофесійні хореографії. Саша людина яка працює для людей, та не заради грошей а заради задоволення. дякую їй за все що отримала,нажаль зараз не танцюю так як навчаюсь і часу не вистачає, да і фінанси піджимають,але як тільки зявиться нагода повернусь обовязково.
Відповісти
Звертаюсь до 2 коментаря. Ходила в Естет і в Стайлз.
Згідна,в стайлзі набагато кращий рівень викладання і викладачі. Але в естеті теж сподобалось. Зараз не відвідую не те,ні інше.
Але раджу стайлез
Відповісти
Теж ходила спочатку в Стайлз потім в Естет і знаєте порівнювати не буду тому що і там і там високий рівень викладання. Але дуже рада шо займалась в From the inside дівчата які варті уваги. Ви умнічкі дівчата продовжуйте в такому ж ритмі
Відповісти
ходила і до дівчат і в стайлз, інформацію викладають однаково. Єдині танцювальні школи в Луцьку варті уваги!
Відповісти
По відео судити, мабуть, не варто, але може у стайлз викладачі і крутіші, та учні у інсайді справляють краще враження.
Відповісти
Ти спілкувалась з учнями стайлзу? Я дуже сумнівпюсь,якщо ти так кажеш! Там набагато краще проходить розвиток ніж тут. Ці дівчата займаються по 5,6 років і результат дуже мало помітний. Там за рік можуть навчити більше,ніж тут за десять.
Зараз не займаюсь ні там,ні там . Єдине,що в інсайді краще -це ціна ,вона є нижчою. Це і відповідає рівню цієї школи.
Якщо вертатимусь у танці,повернусь у стайлез.
Відповісти
Слідкую за цими дівчатами вже рік. Дівчата чесно захоплююсь вами зі звичайного колективу ви стали школою, великий уклін Олександрі. передивлююсь кожне відео з її хореографіями і просто жалкую що не з луцьку я.Сама танцюю у jazzy school , дізналась про вас після того як хтось у нашу групу кинув запрошення на мк.Ви молодці, розвитку вам
Відповісти
Навіщо порівнювати дві школи? Мені здається в фром зе інсайд ставку більшу ставлть на хореогрвфію, а в стайлзі на фрістайл. Тому і розвиток різний, там розвивається краще хореогрфія а там фрістайл. Тому я вважаю хочеш фрістайлити йди в стайлз, хочеш танцювати хореографію іди до цих дівчат.
Лайк дівчатам.
Відповісти
За великим рахунком - щастя не тільки в майстерності. Мені здаєтся в ФТІ, крім танцю, можна навчитися дружбі, давати і отримувати увагу, відчути сімейність і прийняття. А це важливі чинники для мене, як батька. Не зважайте на "порівнювачів". Це участь коментаторів, які будуть завжди і всюди. Впевнено робіть свою справу для наших діток.
Відповісти
навіщо розводити демагогію! танцювальних шкіл має бути багато і різних, і з різними підходами! не доказуйте що якась школа краща, люди мають право на вибір! дивилася всі відео дівчат! такої школи в Луцьку немає, хореографія крута! удачі вам
Відповісти
Дівчата ктруті!!!
Відповісти
Останні новини
Танцювальний Луцьк: From the inside
09 квітень, 2015, 13:00