Жительку обваленого будинку чиновники хотіли запроторити до психлікарні?

Одна з жительок будинку на вулиці Рівненській, 109, який обвалився у неділю, стверджує, що після розмови з журналістами і суперечок з представниками влади їй викликали бригаду психіатричної допомоги.

Про це вона розповіла в ефірі телеканалу «Аверс» 15 червня.

«Коли ми виходили з готелю «Світязь», до нас підійшли журналісти. Ми дали перше інтерв’ю. На другий день за моєю сім’єю приїхала психіатрична бригада на виклик Рибай Наталії Антонівни, представника міської влади», – розповідає жінка.

Мешканка каже, що звернулася до представниці міськради 11 червня, адже та була черговою у цей день. Жителька попросила допомогу – надати автомобіль, адже не встигала попрощатися із загиблим сусідом.

«Після цього п’ять чоловік в білих халатах приходять і вона каже: ось це вони. Я відчуваю якусь провокацію. Коли я починаю спілкуватися, пояснюю, що до нас – не може бути що вони приїхали», – переповідає постраждала.

Жінка каже, що лікарі почали у неї розпитувати, як вона лікується, які препарати приймає.

«Підпишіться, що ви відмовляєтеся лікуватися. Я кажу: я вас не викликала і підписуватися ніде не буду. А другим питанням кажуть: ви знаєте, що ваша мама неадекватна. Вона роздягалася на вестибюлі. Я маму спитала, а вона каже, що коли завантажували речі, то вона светр зняла, бо було гаряче. Уявіть! Мама, сирота війни, інвалід другої групи, 80 років. Як це скомпрометовано! А чому? Тому що ми 10 років воювали з представниками влади», – додає мешканка.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Жительку обваленого будинку чиновники хотіли запроторити до психлікарні?
15 червень, 2012, 09:28