Волинським військовим передадуть ліки. ФОТО

Волинським військовим передадуть ліки. ФОТО
Депутати партії ВО «Батьківщина» зібрали кошти і закупили ліки, які передадуть на військовий полігон, де готуються солдати до участі в АТО.

Про це 9 квітня в приміщенні офісу ВО «Батьківщина» розповів депутат Сергій Григоренко, який передав ліки безпосередньо в руки офіцера особового складу 14-ї володимир-волинської бригади Костянтина Байчука, який сьогодні прибуде на місце дислокації і привезе туди ліки.

«Ми зібрали гроші в сумі десять тисяч гривень, на які закупили ліки трьох видів: протизапальні, антивірусні, протитравмові. Сьогодні ці ліки привезуть на полігон. Плануємо туди поїхати через тиждень, щоб завезти ще лікувальних та інших засобів», - сказав Сергій Григоренко.

Офіцер Костянтин Байчук звернувся за допомогою до активістів ВО «Батьківщина». До збору коштів активно долучилися депутат Луцької міської ради Валерій Бондарук, активіст від партії «Батьківщина» Роман Перванчук та інші депутати фракції.

«Часто нам допомагають волонтери. Дуже приємно, коли приходять вантажі і на столі солдат з’являються зроблені з любов’ю різні соління від наших українських господинь», - зазначив Костянтин Байчук.

Сергій Григоренко повідомив, що ВО «Батьківщина» разом з волонтерами співпрацюють давно і допомагають їм в зборі заявок на необхідні речі для військових.

«Ми відчуваємо що армія не щось чуже, а усвідомлюємо що це наші рідні хлопці, які нас захищають. Ну а ми, в свою чергу, допомагаємо їм чим можемо», - зазначив Григоренко.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Попрацювала партія Батьківщина...хороша робота,так тримати!
Відповісти
Гріша рулить
Відповісти
Григоренко так і надалі працювати
Відповісти
Хочу допомагати цій партії...вже не вперше чую,що Батьківщина займається волонтерством,і це мене радує
Відповісти
Останні новини
Волинським військовим передадуть ліки. ФОТО
09 квітень, 2015, 17:29