Викрав мотоцикл, щоб покататися

Викрав мотоцикл, щоб покататися
У Ківерцівському районі хлопчина викрав мотоцикл, аби покататися, але зрештою заховав його в кущах неподалік від будинку.

Про це повідомляють у СЗГ УМВС у Волинській області.

Із заявою про крадіжку мотоцикла в Ківерцівський РВ УМВС України у Волинській області звернувся 46-річний житель району. Правоохоронці відразу встановили, що зловмисник викрав мотоцикл, проникнувши у гараж на території господарки. За підозрою у скоєнні злочину затримали 17-річного жителя району.

Старший слідчий Ківерцівського РВ УМВС України у Волинській області Ольга Грушицька, юнак у крадіжці зізнався. Розповів правоохоронцям, що поцупив мотоцикл, аби покататися. У той же час міліціонери знайшли транспортний засіб добре замаскованим у кущах неподалік від будинку підозрюваного.

Окрім того, місяць тому проти хлопця була порушена кримінальна справа за крадіжку сушників зі складського приміщення на території колгоспу.

Нині ж порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України. Тож за катання на чужому мотоциклі хлопець може на 10 років опинитися за ґратами. Триває слідство.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.