Несучі конструкції не порушували, – власник першого поверху в будинку з обвалом

Несучі конструкції не порушували, – власник першого поверху в будинку з обвалом
Власник приміщення на першому поверсі за адресою Рівненська, 109, де обвалилося 8 квартир, заявляє, що несучі конструкції при реконструкції приміщення не порушували.

Про це 15 червня в ефірі телеканалу «Аверс» заявив власник приміщення Олег Романовський.

Підприємець розповів, що умовою продажу Луцькою міською радою колишнього гастроному було виготовлення та встановлення сучасної світлової реклами, внутрішній ремонт приміщення та комунікацій, встановлення сучасного торговельного обладнання, проведення ремонту фасаду та благоустрій прилеглої території.

Договір купівлі-продажу укладений у 2003 році. Власник запевняє, що у технічних паспортах приміщення 2003-го та 2004 року, тобто вже після проведення ремонту розміщення несучих стін залишилося незмінним.

«З 2004 року ні одного ремонту, ні одних любих дій в цьому магазині не проводилося. Це я заявляю як власник приміщення, який після вводу в експлуатацію добудованих приміщень, які ми получили, здав в оренду суб’єкту підприємницької діяльності Заєць Олександру Романовичу», – каже Романовський.

«Після того, як ми проект замовили, то ми замовили експертну оцінку проекту, де я висновки і печатки державних структур, які проводять експертизу. Тільки після цього нам видали дозвіл на будівельні роботи», – каже підприємець.

Приміщення ввели в експлуатацію 16 серпня 2004 року за підписом голови державної технічної комісії Кирильчука Л. О.
Підприємство «Новий дім» виступило проектантом і виконувало будівельні роботи.

«Згідно з проектом 1 липня 2004 року було отримано дозвіл на виконання будівельних робіт з реконструкції і розширення приміщень гастроному №33, вулиця Рівненська, 109, під магазин промислових товарів відповідно до проектної документації погоджений і зареєстрований №706/441-2 від 6 травня 2004 Луцьким міським управлінням будування та архітектури, будівельні роботи проводить НФКФ «Новий дім», – каже Романовський.

«Несучих конструкцій в цьому приміщенні порушених не було. Я гарантую», – каже підприємець.

Однак жителі все одно припускають, що колон, які тримали приміщення, було більше.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чому він так пізно з'явився, де був до цього часу???
Відповісти
А як на рахунок кондиціонерів? Тонна обладнання, яке викликає вібрацію, на несучих конструкціях теж не є дрібницею. Чомуь про це він не згадує...
Відповісти
Останні новини
Несучі конструкції не порушували, – власник першого поверху в будинку з обвалом
15 червень, 2012, 10:17