У Іваничах зник третьокласник

У Іваничах зник третьокласник
Цілу ніч правоохоронці Іваничівського райвідділу міліції шукали зниклого хлопчика – третьокласник місцевої школи Артур Червінський після школи пішов бавитися до однокласників і не повернувся додому.

Про це пише «Волинь-нова».

Коли батьки спохватилися, то сина у друзів уже не було. Почали його шукати. Поїхали до бабусі в село Заболотці. Але й там сина не виявилося. Близько опівночі звернулися до міліції.

Оперативна група вирушила на пошуки хлопця. Вони були безрезультатними. Артур зявився тільки зранку, коли до міліції подзвонив невідомий чоловік і запитав: куди привезти хлопця.

Як стало відомо зі слів хлопчика, він вирішив поїхати чи піти пішки до своєї бабусі в село Заболотці. Воно за кілька кілометрів від райцентру. Коли сутеніло, Артур збився з дороги. На околиці Іванич його, одягнутого явно не по-зимовому, і побачив уже згаданий чоловік. Розпитав, куди той зібрався у таку темінь. Хлопець чомусь відповів, що батьки його в Польщі, а він зібрався о бабусі й не встиг на останній автобус. Тоді Артура й забрали до хати, зігріли, погодувати й залишили на нічліг…

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
є ще добрі люди на світі)
Відповісти
Останні новини
У Іваничах зник третьокласник
22 грудень, 2011, 09:30