ДАІшників одягнуть у шкірянки за 600 доларів

ДАІшників одягнуть у шкірянки за 600 доларів
Інспекторам ДАІ зі спецпідрозділу ДПС особливого призначення (колишня «Кобра») закупили одягу майже на мільйон гривень - серед обновок є шкіряні куртки по 4 600 гривень, тобто, приблизно 570 доларів.

Про це інформують ТСН.

За даними «Вісника держзакупівель», всього придбано 129 шкірянок на загальну суму майже 600 тисяч гривень. Як пояснили у самому підрозділі журналістам «Сегодня», ці куртки більш зручні та мають «пристойний» вигляд.

«Куртка якісна і зручна в тому сенсі, що її краї, на відміну від інших курток, не закривають пістолет. Це важливо, щоб можна його було швидко дістати з кобури. Плюс до цього у неї пристойний зовнішній вигляд. Ми ж супроводжуємо іноземні делегації та вищих посадових осіб держави, включаючи Президента», - розповіли даішники.

Директор Миколаївської швейної фірми-виробника Людмила Штанько повідомила, що її підприємство виграло тендер у двох конкурентів.

Ціну в 4600 гривень вона вважає нормальною, оскільки куртка пошита зі шкіри великої рогатої худоби. Втім, як з'ясували журналісти, у столичних магазинах схожі куртки коштують на 500 гривень дешевше.

«Раніше ми шили такі куртки для всієї міліції тисячами, а зараз дуже маленькі замовлення», - зауважила Штанько.

Нагадаємо, останнім часом до закупівель для державних службовців прикута пильна увага ЗМІ. Наприклад, за даними «Вісника державних закупівель», раніше Міністерство внутрішніх закупило через тендер за державні кошти підводні душі-масажі по 100 тисяч гривень за комплект, три перлинні ванни по 50 тис. грн за штуку, ванну для підводного душу-масажу з гідромасажною системою за 170 тис. грн тощо.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: гроші, ДАІ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
ДАІшників одягнуть у шкірянки за 600 доларів
22 грудень, 2011, 09:41