Партія і приватний фонд «примазалися» до Євро, - депутат

Партія і приватний фонд «примазалися» до Євро, - депутат
Депутат Волинської обласної ради Ігор Гузь просить прокурора області Андрія Параку розібратися, на яких підставах на біл-бордах із рекламою інтернет-ресурсу www.euro2012.volyn.ua розміщені логотипи Партії регіонів та благодійного фонду «Рідна Волинь».

Про це йдеться у депутатському зверненні Гузя.

Він наголошує, що інтернет-ресурс www.euro2012.volyn.ua розробила Волинська облдержадміністрація, а волиняни будуть вважати, що це «Партія регіонів за своєї ініціативи та кошти розробила цей інтернет-ресурс. Хоча насправді розроблявся і функціонує він за державні кошти».

«Тут вбачається зловживання своїм службовим становищем головою ОДА Борисом Клімчуком, який за бюджетні кошти рекламує свій фонд та партію до якої належить. Окрім того він свідомо вводить в оману громадян подаючи недостовірну інформацію», – йдеться у зверненні.

У зв’язку з цим Ігор Гузь просить прокурора провести перевірку та дати відповідь:

«1. На якій підставі на рекламі державного продукту містяться символи політичної партії та приватного благодійного фонду Бориса Клімчука «Рідна Волинь»?

2. За чиї кошти виготовлялася та розміщалася на біг-бордах реклама інтернет-ресурсу www.euro2012.volyn.ua, на якій присутні символи Партії регіонів та благодійного фонду «Рідна Волинь»?

3. Хто є автором макету рекламного носія та за чиїм дорученням він його розробляв?

4. Хто є власником рекламних площ (біг-бордів) на яких розміщенна дана реклама?»

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ігоре, коли Ви нарешті почнете займатися СПРАВАМИ? А то все запити, запити... Фонди Вам спокою не дають. Створіть свій !

Відповісти
І це "чудо" ще депутатом ВР хоче стати?! :)))
Відповісти
Це може бути скандал дуже серйозний. УЕФА забороняє політичним партіям використовувати символіку європейського чемпіонату. Якщо ця інформація ОФІЦІЙНО попаде в УЕФА - буде шкандаль грандіозусо!!!
Відповісти
де ти там знайшов символіку євро 2012?
Відповісти
Останні новини
Партія і приватний фонд «примазалися» до Євро, - депутат
15 червень, 2012, 17:54