Якщо «Промінь» нормально запрацює, в «Адреналіні» квитки подешевшають, - Кривицький

Якщо «Промінь» нормально запрацює, в «Адреналіні» квитки подешевшають, - Кривицький
Радник міського голови Луцька Антон Кривицький вважає, що якщо кінотеатр «Промінь» викупить відповідальний інвестор і налагодить в ньому демонстрацію фільмів, інші кінотеатри міста змушені будуть зменшити ціни на свої послуги.

Про це він сказав в інтерв’ю інтернет-виданню ВолиньPost.

«Я скажу банальну річ: не треба місту чи громаді тримати таку власність. Бо кожну власність треба оберігати, підтримувати. Який смисл сьогодні державі чи місту витрачати гроші, щоб підтримувати кінотеатр «Промінь»?», - вважає Кривицький.

«Чи не краще відремонтувати дорогу, якою користуються всі? Чи не краще вкласти в садочок, зробити благоустрій, освітлення, рекламу? Треба просто його продати, проконтролювати його використання, щоб воно використовувалося за призначенням, а бізнесмени самі дадуть йому раду», - додав колишній мер Луцька.

«Взяти сьогодні, скажімо, «Адреналін». Там зробили прекрасні зали для кіно. Так, дорогі квитки. Але якщо з’явиться «Промінь» з двома чи трьома такими ж залами і з таким же сервісом, то «Адреналін» буде змушений ціну знизити. Бо тому, хто живе не біля «Адреналіну», не буде сенсу так далеко їхати», - припустив Кривицький.

«Я вважаю, що його треба продати, але під контролем. Тобто воно має бути обмеженим майбутнім його використанням. Не зробити з нього, скажімо, стрип-бар чи танцювальний заклад. Має бути кінотеатр», - сказав радник міського голови.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Його можливо і треба було б продати,однак цілим комплексом,а не шматками майна.
Саме така "продажа" для міста є невигідною,а вигідна лише декільком людям...
Відповісти
Останні новини
Якщо «Промінь» нормально запрацює, в «Адреналіні» квитки подешевшають, - Кривицький
15 червень, 2012, 18:09